Facebook Pixel "Ο Φερέιρα είναι ο Μουνιόθ του 2011"
| 2011-04-19 13:23:00

"Ο Φερέιρα είναι ο Μουνιόθ του 2011"

"Ο Φερέιρα είναι ο Μουνιόθ του 2011"

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης γράφει στο blog του για τον Πορτογάλο τεχνικό που θυμίζει τον Βίκτορ Μουνιόθ του 2007.

Ο "σίγουρος" μέχρι και το Καραϊσκάκη Ζεσουάλδο Φερέιρα εμφανίζεται πλέον "μετέωρος" στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το μέλλον του θα κριθεί στα πλέι οφ.

Από τη μία πλευρά η δήλωση του Φερέιρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το ματς στο Βόλο "πως έχω κουραστεί πραγματικά με όλη αυτή την κατάσταση" και από την άλλη η κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας στις 7 τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, καθιστούν πλέον αμφίβολη την παραμονή του Πορτογάλου τεχνικού στον πάγκο του τριφυλλιού.

Ο Φερέιρα άνοιξε ουσιαστικά από μόνος του θέμα προπονητή και στο περιβάλλον του εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με τη διαιτησία αλλά και με τα όσα διαδραματίζονται εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων σε διάφορα γήπεδα.

Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι έντονα προβληματισμένη για τη συνεχιζόμενη κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά. Τα νούμερα είναι ενδεικτικά με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες!

Και αν η ομάδα δεν συνέλθει στα πλέι οφ και δεν κατακτήσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το διαζύγιο μεταξύ Παναθηναϊκού και Φερέιρα θα είναι αναπόφευκτο. Άλλωστε όλοι στη δουλειά μας κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος.

Επομένως το μέλλον του Φερέιρα θα κριθεί τον Μάιο, εκτός και αν προκύψει κάποια έκπληξη νωρίτερα...

Η περίπτωση του Φερέιρα θυμίζει εκείνη του Βίκτορ Μουνιόθ τη σεζόν 2006-2007. Με τον Ισπανό στον πάγκο ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέσα στο Καραϊσκάκη τον Ολυμπιακό στις αρχές Μαρτίου αλλά από κει και πέρα τον πήρε η κάτω βόλτα με αποκορύφωμα την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τη Λάρισα τον Μάιο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κοινώς παρανομαστής το Καραϊσκάκη με έναν ακόμη καλό προπονητή από την Ιβηρική Χερσόνησο να τείνει να "καεί".

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags