Facebook Pixel «Αρχή με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό!»
| 2011-04-28 15:00:00

«Αρχή με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό!»

«Αρχή με ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό!»

Ο Μάριο Μπρέσκα παρέλαβε σήμερα το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα και τόνισε πως θα ήθελε να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ και μάλιστα εντός έδρας.

«Γράψαμε ιστορία! Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα στην πρώτη της χρονιά στην Σούπερ Λίγκα να συμμετέχει στα play off. Το δεύτερο γκολ που σημείωσα κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ ωραίο, όμως χαίρομαι που βοήθησα να φτάσουμε σε μία σπουδαία νίκη», είπε αρχικά ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Στα πλέι οφ θα δώσουμε έξι ματς με μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θέλω την πρώτη αγωνιστική να αγωνιστούμε με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, γιατί είχαμε χάσει άδικα και θέλουμε να τον νικήσουμε».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου και έκανε την βράβευση στον Μάριο Μπρέσκα, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρούμε τον Μπρέσκα, που απέδειξε τη μεγάλη του κλάση με τα γκολ που πέτυχε στο δεύτερο γύρο. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Τον ευχαριστούμε για τα όμορφα γκολ και του χρόνου εύχομαι να μας χαρίσει ακόμη πιο χαρούμενες στιγμές».

Παράλληλα, σχολίασε και την καλή πορεία της ομάδας: «Η καλή πορεία της ομάδας είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχει μερίδιο σε αυτό. Η φίλαθλη Ελλάδα έχει εκπλαγεί με το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε και μετά την παραμονή του Μπέου, που όλη η πόλη του Βόλου χάρηκε, οι στόχοι παραμένουν υψηλοί και του χρόνου».

Όσο για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε: «Ο κόσμος είναι ο δωδέκατος παίκτης και πρέπει ο νομός Μαγνησίας να βοηθήσει και να καταλάβει ότι μπορεί να γίνει η κινητήρια δύναμη της ομάδας για τα πλέι οφ. Περιμένουμε να έχουμε sold out. Οι αγώνες θα είναι γιορτή και μία επιβράβευση για τους παίκτες και την καλή πορεία που έχουν κάνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags