Facebook Pixel Οι μπουκάλες οξυγόνου του Μήτρογλου κι ο Σέρβος!
| 2014-09-21 09:03:00

Οι μπουκάλες οξυγόνου του Μήτρογλου κι ο Σέρβος!

Οι μπουκάλες οξυγόνου του Μήτρογλου κι ο Σέρβος!

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης γράφει συμπεράσματα από την "αποφόρτιση" με τη Βέροια: Για τις... μπουκάλες οξυγόνου του Μήτρογλου, τα "αποκαλυπτήρια" Μπενίτες, το νέο Σάμαρη και τον "κλώνο" του Σιόβα.

Εκτελεστικό απόσπασμα φτιάχνει ο Ολυμπιακός και... όποιον πάρει ο χάρος!

Η γερή αθροιστική "φορτωτική" του 4ημέρου, προερχόμενη από τη συχνή και σταθερή επαφή του Κώστα Μήτρογλου.

Ένας δαιμόνιος φορ που έρχεται από πίσω και μας αποκαλύπτει το πολυδιάστατο στυλ του στην αντίπαλη περιοχή αγώνα με αγώνα, ονόματι Μπενίτες.

Και ένας "παλιός-νέος", που ήταν το σημείο αναφοράς στην ερυθρόλευκη παραγωγικότητα όλο το καλοκαίρι, είπε "καλησπέρα" στο νέο πρωτάθλημα με γκολ εναντίον της Νίκης Βόλου και για λόγους τακτικής είδε το παιχνίδι με τη Βέροια από την εξέδρα - γιατί εδώ δεν πάει το 'όλοι οι καλοί χωράνε παντού', πού να τους στριμώξει όλους τους ο προπονητής... - ο Δημήτρης Διαμαντάκος, είναι προφανές ότι συνθέτουν το "τρίγωνο θανάτου" για κάθε αντίπαλο!

Ο 'Μητρογκόλ' πήρε την πρωτοβουλία να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα ορμώμενος ξεκάθαρα από αίσθημα αυτοσυντήρησης και ανάγκης να "ρουφήξει" με τις... μπουκάλες το οξυγόνο της ψυχολογίας.

Οι γερές δόσεις που ενίσχυσαν τον ποδοσφαιρικό οργανισμό του με... 4 γκολ, μία ασίστ και ένα δοκάρι σε δύο κολλητά ματς, σημαίνουν την μεγάλη ώρα της επιστροφής του γνωστού "killer", για τον οποίο παρά-μιλούσε η Ευρώπη τον περασμένο χειμώνα.

Μπορεί να μέτρησε μόνο το ένα από τα τρία τέρματα που πέτυχε το σαββατόβραδο και σε συνάρτηση με το άλλο στον Όμπλακ την περασμένη Τρίτη, καθώς και το "πάρε βάλε" στον ίδιο αγώνα με αποδέκτη τον Ιμπραίμ Αφελάι, μα και την ανάδειξή του σε MVP στο 3-0 σε βάρος της Βέροιας, όλα αυτά αθροιστικά και συνδυαστιακά είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στον Μήτρογλου, γυρίζοντας στα γνωστά λημέρια του.

Ο Ολυμπιακός τον ξανακερδίζει, εκείνος αρχίζει να απολαμβάνει τον γνώριμο, παλιό, αποτελεσματικό εαυτό του, δικαιώνονται Μίτσελ και διοίκηση και... χάνουν τον ύπνο τους οι αντίπαλοι αμυντικοί.

Πέρα από τον Μήτρογλου και τους βαθμούς της νίκης, με την "αναίμακτη"

επιστροφή τους στις εσωτερικές υποχρεώσεις ύστερα από το γλυκό θριαμβευτικό όνειρο με την Ατλέτικο Μαδρίτης - όταν οι Ροχιμπλάνκος και άλλοι "συνδαιτημόνες" του Champions League: Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Γαλατάσαραϊ τα βρήκαν σκούρα στα εθνικά πρωταθλήματα μερικά τέσσερα 24ωρα μετά τις μεσοβδόμαδες ευρωπαϊκές αποστολές τους - οι πρωταθλητές βγήκαν κερδισμένοι στον τομέα λύσεων στη θέση του σέντερ φορ.

Γιατί όπως διαφαίνεται η κατάσταση ο Ολυμπιακός θα έχει σύντομα την πολυτέλεια της επιλογής μεταξύ τριών σέντερ φορ (Μήτρογλου, Μπενίτες, Διαμαντάκος)!

**ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ - Τι λες τώρα; Η πορνοστάρ Μαρία Καλογεροπούλου αφαίρεσε... (ΦΩΤΟ)

Πλούτος γκολτζήδων που τον αναζητάς μέχρι και σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους!

Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός δεν γοήτευσε με την απόδοση του. Ήταν εμφανώς καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια όλης της ομάδας, ιδιαίτερα βασικών μονάδων του που ξανάπαιξαν εναντίον της Βέροιας (Τσόρι, Μιλιβόγεβιτς Κασάμι, ακόμα και ο Μαζουακού ο οποίος δίνει την αίσθηση ότι ποτέ δεν αδειάζει από καύσιμα το ρεζερβουάρ του), δεν απειλήθηκε όμως και από τη Βέροια.

Η οποία είναι πράγματι μια νοικοκυρεμένη ομάδα φέτος με καλή κυκλοφορία μπάλας και αρκετούς αξιόπιστους ποδοσφαιριστές, όταν μπουν στο γήπεδο και οι Μπεν, Βούκιτς.

Ο Ραούλ Μπράβο (που με συχνά ζεστά χειροκροτήματα ο κόσμος του Ολυμπιακού του αναγνώρισε την προσφορά που είχε τα περασμένα χρόνια) "βαστιέται" πολύ ακόμα και έκανε - έστω πια με άλλη φανέλα - ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του στο Φάληρο.

Το καταλαβαίνουν και οι πέτρες, το ομολογούν και οι αντίπαλοι του, ότι ο Ολυμπιακός με την υψηλή ποιότητα, την κλάση και το ταπεραμέντο της αξίας των παικτών του, θα νικάει στο πρωτάθλημα - ειδικά στην έδρα του - διά... περιπάτου. Με κατεβασμένες μηχανές, σαν... σε προπόνηση, που θα έχει τη μορφή "αποφόρτισης" στον αντίποδα αγώνων του Champions League.

Δεν γίνεται ωστόσο να το πάει σχοινί-κορδόνι σε βάθος χρόνου, παίζοντας με τη φωτιά, όπως έγινε το Σάββατο με τη Βέροια, όταν ουσιαστικά έδιωξε το άγχος κλειδώνοντας τη νίκη στο 88ο λεπτό με το 2-0 του Μπενίτες.

Γιατί θα υπάρξουν άλλες ομάδες που θα τις νιώσει περισσότερο ο Ολυμπιακός επιθετικά και τότε η "στραβή" στο ποδόσφαιρο δεν αργεί να γίνει...

Υ.Γ.: Ο Μποτία ανεβαίνει από παιχνίδι σε παιχνίδι και φαίνεται πως θα εξελιχθεί

σε ένα αξιόπιστο στόπερ αντάξιο της εμπιστοσύνης που του έδειξε ο Μίτσελ για να τον προτείνει σθεναρά το καλοκαίρι.

Σταθερός ο Τάσος Αυλωνίτης, μπορεί να βγει... κλώνος του Σιόβα με αφετηρία την ίδια ομάδα και βάση την ίδια θέση.

Τρακαρισμένος για όσοι τον ξέρουν, όχι όμως και αρνητικός ο Κώστας Γιαννούλης, τον οποίο το κοινό υποδέχθηκε ζεστά και αποχαιρέτησε με χειροκροτήματα στην αντικατάσταση του.

Υ.Γ.1: Σαν δεύτερη τεράστια μεταγραφή μετά τον Παϊτίμ Κασάμι φιγουράρει ο Μιλιβόγεβιτς.

Σύμφωνοι ότι ο Σέρβος απείχε από το "εκτόπισμα" της παρουσίας του στο γήπεδο κόντρα στην Ατλέτικο, όμως έστω και έτσι, καταπονημένος από την Τρίτη, έπεισε πως πιάνει θέση βασικού.

Η κορμοστασιά και το στυλ με την εξαιρετική τεχνική του, με κάνει να τον βλέπω σαν έναν εξελιγμένο (ανασταλτικά) Σάμαρη.

Υ.Γ.2: Δηλαδή τί; Πρέπει να... βγει αίμα ή να... μπει το φορείο στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει πέναλτι ο Ολυμπιακός; Υπάρχει επαφή στον Ντουρμάζ και η παράβαση δεν είναι από τις "καραμπινάτες" που δεν δόθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.

Γιατί όταν δεν φταίνε τα... ball boys φταίνε οι... ψύλλοι στα άχυρα που ψάχνονται με μεγενθυντικούς φακούς!

**ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ - Τι λες τώρα; Η πορνοστάρ Μαρία Καλογεροπούλου αφαίρεσε... (ΦΩΤΟ) - See more at: http://sportdog.admin1.wedia.gr/sports/podosfairo/article/251922/i-foto-toy-milibogiebits-poy-prokalese-sxolia#sthash.Sc5U3zWQ.dpuf
**ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ - Τι λες τώρα; Η πορνοστάρ Μαρία Καλογεροπούλου αφαίρεσε... (ΦΩΤΟ) - See more at: http://sportdog.admin1.wedia.gr/sports/podosfairo/article/251922/i-foto-toy-milibogiebits-poy-prokalese-sxolia#sthash.Sc5U3zWQ.dpuf

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags