Facebook Pixel "ΑΕΚτζής ο Θεός"
| 2011-05-08 12:33:00

"ΑΕΚτζής ο Θεός"

"ΑΕΚτζής ο Θεός"

Με την ΑΕΚ ήταν ο Θεός στα τελευταία κρίσιμα λεπτά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Δημήτρης Καφάτος.

Αναλυτικά:

Για τις μοναδικές στιγμές που έζησε κατά την διάρκεια της επιστροφής της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, αλλά και τον κόσμο που μαζεύτηκε στα γραφεία της Ερασιτεχνικής για να αποθεώσει τους πρωταθλητές: «Ό,τι έχουμε ζήσει με την ΑΕΚ είναι απίστευτο. Είναι τρομερό συναίσθημα. Είναι πρωτόγνωρο για μας το σημερινό. Το να μας σταματάνε στο δρόμο και να μας δίνουν συγχαρητήρια άνθρωποι που αγαπάνε την ομάδα είναι πολύ σημαντικό για μας. Πλέον κάνουμε διαφήμιση και στο άθλημα με τις επιτυχίες μας και ελπίζουμε να φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πραγματικά της αξίζει. Και αυτό που της αξίζει, είναι μόνο η πρώτη θέση».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Ξέραμε πως, θα είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει μία εξίσου πολύ καλή ομάδα. Πιστεύαμε πολύ στις δυνατότητές μας και αυτό μας βοήθησε πολύ. Ήμασταν σίγουροι σε ό,τι κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ωστόσο, ειδικά στα τελευταία πέντε λεπτά και ακόμα περισσότερο στο τελευταίο κρίσιμο λεπτό, ο Θεός στάθηκε πιο κοντά στην ΑΕΚ».

Για το Final 4 του Κυπέλλου: «Κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Ελπίζω με τον Φίλιππο Βέροιας να κάνουμε έναν καλό αγώνα και να περάσουμε στον τελικό, ώστε να προσφέρουμε περισσότερη χαρά στους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη από τίτλους. Θεωρώ πως, έχουμε το κατάλληλο υλικό, ώστε να πετύχουμε».

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags