Facebook Pixel «Πιο δυνατός απ' όλους ο ΠΑΟΚ!»
| 2011-05-14 08:38:00

«Πιο δυνατός απ' όλους ο ΠΑΟΚ!»

«Πιο δυνατός απ' όλους ο ΠΑΟΚ!»

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Λεάντρο Άλβαρεζ, εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο “Δικέφαλος του Βορρά” έχει ήδη “ξεχωρίσει” στην μάχη των πλέϊ-οφ.

-Στη διάρκεια της κανονικής περιόδου, αποτελέσατε τον “δήμιο” των μεγάλων, κερδίζοντας συνολικά από δύο φορές την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Τι έφταιξε ως τώρα και στα πλέϊ-οφ, ως τώρα μετράτε δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες;

«Απέναντι στην ΑΕΚ, δεν πιάσαμε καλή απόδοση, δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω ότι χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας έδινε περισσότερες ελπίδες για τη συνέχεια. Κόντρα στον ΠΑΟΚ, παίξαμε καλύτερα, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, όμως υποπέσαμε σε δύο λάθη στην άμυνα που τελικά μας στοίχισαν ακριβά. Τώρα πλέον, χωρίς βαθμό στα δύο πρώτα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να πετύχουμε κάτι καλό, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε όλα τα εναπομείναντα ματς έτσι ώστε να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση στη βαθμολογία. Μαθηματικά, έχουμε ελπίδες ακόμη και για την πρώτη θέση αλλά για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να χάσουμε κανέναν άλλο βαθμό στη συνέχεια...».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags