Facebook Pixel Ένας φιλήσυχος μαχητής
| 2011-05-22 10:14:00

Ένας φιλήσυχος μαχητής

Ένας φιλήσυχος μαχητής

Εκατό επίσημα παιχνίδια με την φανέλα του ΠΑΟΚ συμπληρώνει σήμερα στο ΟΑΚΑ ο κάπτεν του «Δικεφάλου», Πάμπλο Κοντρέρας.
 

Το σημερινό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στα στοιχεία του συγκεκριμένου ματς περιλαμβάνεται και το εξής. Ο αρχηγός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Πάμπλο Κοντρέρας συμπληρώνει 100 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος είναι αναμφίβολα ένας εξαιρετικός παίκτης με το στοιχείο που τον διέπει να είναι η σεμνότητα και η ταπεινότητα. Ο Χιλιανός μπακ των «Ασπρόμαυρων» ήρθε στην πατρίδα μας το 2008 και αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας και δη της αμυντικής γραμμής αυτής.

Παράλληλα, ο Κοντρέρας, έχει σημειώσει αρκετά γκολ με την φανέλα των «Ασπρόμαυρων» και συγκεκριμένα έξι τέρματα με τα πέντε από αυτά να είναι νικητήρια δείχνοντας πως έχει την στόφα… στράικερ Killer! Ο ίδιος αποτελεί έναν από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας μιας και ο επαγγελματισμός του και το πάθος που επιδεικνύει είναι πολύ σημαντικά.

Τα τέρματα του

Τη πρώτη σεζόν στα δύο ντέρμπι με Άρη και Ηρακλή. Πέρυσι στην ήττα του ΠΑΟΚ στην Λάρισα από την ΑΕΛ ενώ φέτος έχει σκοράρει τρεις φορές. Με Εργοτέλη, Λάρισα και Εργοτέλη ξανά στην Τούμπα.

Έβδομος στη λίστα

Ο Λατίνος αμυντικός είναι έβδομος στη λίστα συμμετοχών του υπάρχοντος ρόστερ.

Αναλυτικά η λίστα:

Δημήτρης Σαλπιγγίδης 165

Βλάνταν Ίβιτς 104

Πάμπλο Γκαρσία 104

Αντελίνο Βιειρίνια 104

Κώστας Χαλκιάς 101

Μίροσλαβ Σνάουτσνερ 101

Πάμπλο Κοντρέρας 99

Στέλιος Μαλεζάς 99

Σωτήρης Μπαλάφας 97

Ημερ. Γεν.:11/10/1978

Αριθμός:15

Χώρα:Χιλή

Προηγούμενες Ομάδες: Κόλο Κόλο, Μονακό, Ρασίνγκ Κλουμπ, Οσασούνα, Σπόρτινγκ, Λισ., Θέλτα, Μπράγκα

Θέση: ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

Έτος ερχομού στον ΠΑΟΚ:2008

Επαγγελματίας!

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Πάμπλο Κοντρέρας με τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα του πριν από το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Όταν πληροφορήθηκε τον χαμό του πατέρα του, ο Κοντρέρας αρνήθηκε να αποχωρήσει για την Χιλή ζητώντας μάλιστα να βρίσκεται κανονικά στη βασική ενδεκάδα της ομάδας που μετά από λίγες ώρες έπαιζε το ντέρμπι με τον Άρη. Ο 33χρονος παίκτης ήταν μάλιστα από τους κορυφαίους της ομάδας του στο παιχνίδι με τους «Κίτρινους».

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags