Facebook Pixel Θέλει να ξεπεράσει τον Κόκκαλη!
| 2011-05-22 14:00:00

Θέλει να ξεπεράσει τον Κόκκαλη!

Θέλει να ξεπεράσει τον Κόκκαλη!

Έναν μεγάλο στόχο έχει ο Μαρινάκης που επιθυμεί να πουλήσει τα περισσότερα διαρκείας που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός. Όχι μόνο για τα χρήματα, που δεν είναι λίγα, αλλά και για το …ρεκόρ.

Κατά την διάρκεια της φετινής χρονιάς, οι φίλοι του Ολυμπιακού «λάτρεψαν» τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι περισσότεροι πολύ γρήγορα ξέχασαν τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Μάλιστα, ακόμα και ο ίδιος ο πρώην ιδιοκτήτης των Πειραιωτών, σε δηλώσεις του έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης», είχε αναφέρει πως πολύ σύντομα θα τον ξεπεράσει.

Ο νυν πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» λοιπόν, θέλοντας να επιβεβαιώσει την… προφητεία του προκάτοχο του, αποφάσισε από πολύ νωρίς να βάλει τις βάσεις για το δύσκολο έργο της «προσπέρασης». Επιθυμία του είναι το πρώτο βήμα να γίνει με τα φετινά εισιτήρια διαρκείας.

Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο να πουλήσει 18.401 κάρτες διαρκείας, νούμερο που όλως τυχαίως, είναι λίγο μεγαλύτερο από τις 17.700 που είχε πουλήσει ο Κόκκαλης. Ο Μαρινάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να βάλουν πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς θέλουν πάρα πολύ να πετύχουν το νέο ρεκόρ.

Για αυτό τον λόγο άλλωστε, κράτησαν στο μεγαλύτερο ποσοστό ίδιες τις τιμές με πέρυσι, ενώ έκαναν γνωστό, πως τα απλά εισιτήρια κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα είναι ιδιαίτερα ακριβά.

Βέβαια, εκτός από το ρεκόρ, οι «ερυθρόλευκοί» ξέρουν πολύ καλά, πως αν καταφέρουν και πιάσουν τον στόχο των περίπου 18.5 χιλιάδων διαρκείας, τότε αυτομάτως θα βάλουν στο ταμείο και ένα τεράστιο ποσό.

Σύμφωνα με τις τιμές που έχει ανακοινώσει ο Ολυμπιακός, αν διατεθούν όλες οι κάρτες, οι Πειραιώτες θα εισπράξουν 13 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα που σίγουρα είναι απαραίτητα για αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags