Δημιουργήθηκαν τρεις κατηγορίες διαιτητών κι από κάθε κατηγορία επιλέχθηκε ένας. Αναλυτικά:
1η κατηγορία: Χριστοδούλου – Γκόντας – Σχινάς – Πηλοΐδης
2η κατηγορία: Αναστόπουλος – Τανατζής – Κορομηλάς – Φούφης
3η κατηγορία: Σώμος – Καρακατσούνης – Ψαριανός – Αφεντουλίδης.
Οι Σχινάς – Αναστόπουλος – Σώμος θα σφυρίξουν τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ και οι Χριστοδούλου – Φούφης – Ψαριανός το δεύτερο στο ΟΑΚΑ, ενώ στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, οι Γκόντας – Τανατζής – Καρακατσούνης θα σφυρίξουν στην Πυλαία και οι Σχινάς – Κορομηλάς – Παπαπέτρου στο Αλεξάνδρειο.
Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Άρη, μπήκαν και οι Παπαπέτρου – Σπυρίδωνος – Μάνος – Μπήτης – Γκούμας – Ταβουλαρέας κι ακολουθήθηκε πάλι η ίδια διαδικασία.
Αυτοί που παίζουν στο πρώτο ματς έχουν δικαίωμα να σφυρίξουν στο τέταρτο. Στον πέμπτο τελικό, αν υπάρξει, έχουν δικαίωμα να μπουν και οι 12 διαιτητές.
Να σημειώσουμε ότι οι Αναστόπουλος και Σώμος θα απουσιάζουν από τον τέταρτο και πέμπτο τελικό (αν υπάρξει), γιατί έχουν υποχρεώσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο