Facebook Pixel Η Τούμπα των μηνυμάτων
| 2011-05-26 12:23:00

Η Τούμπα των μηνυμάτων

Η Τούμπα των μηνυμάτων

Ο Κώστας Πετρωτός, βάζει σε δεύτερη μοίρα το 5-1 του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού Βόλου και αναλύει γιατί η τελευταία παράσταση του “Δικεφάλου” τη φετινή σεζόν καλλιεργεί το τοπίο για την επόμενη χρονιά.
 

Όταν το πρώτο γκολ σημειώνεται πριν καλά-καλά ο αντίπαλος αρθρώσει τη λέξη “καλησπέρα” και το 2-0 γίνεται μόλις στο 12' είναι πραγματικά παράλογο να δώσεις ιδιαίτερη αξία στο αγωνιστικό σκέλος του χθεσινού 5-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Από τη μία υπήρχε μία ομάδα με παίκτες γεμάτους κίνητρα για μία καλή εμφάνιση και από την άλλη ένας αντίπαλος που, λόγω του συστήματος διεξαγωγής των πλέι οφ, αισθανόταν σιγουριά για την θέση του στην Ευρώπη βλέποντας τον ηλεκτρονικό πίνακα της Τούμπας να αποτυπώνει το σαφές προβάδισμα των γηπεδούχων στο σκορ.

Για να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος, πέρα από την συνολική προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης, θα απαριθμήσω και ορισμένα ατομικά κίνητρα:

-Ο Σαλπιγγίδης έψαχνε τα γκολ για να εξιλεωθεί για την κακοδαιμονία σε πολλά ματς της σεζόν. Πέτυχε δύο και με 12 σε όλες τις διοργανώσεις αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας.

-Ο Βιεϊρίνια έχοντας πάρει τον τίτλο του MVP της σεζόν ήθελε να το γιορτάσει με μία καλή εμφάνιση και ένα γκολ, το οποίο σημείωσε και ήταν πραγματικά καταπληκτικό.

-Ο Αρίας ήθελε να αποδείξει ότι δικαιούταν περισσότερο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα και είναι ο παίκτης για να στηριχθεί (και) πάνω του ο σχεδιασμός της νέας περιόδου

-Ο Μουσλίμοβιτς θέλησε να δώσει ξεχωριστό χαρακτήρα στην τελευταία παράστασή του στην Τούμπα και το πέτυχε με γκολ και άφθονο χειροκρότημα.

Ο ξεχωριστός κόσμος του ΠΑΟΚ

Στο κεφάλαιο Μουσλίμοβιτς θα 'θελα να σταθώ λίγο παραπάνω. Κυρίως στον τρόπο που του φέρθηκαν οι οπαδοί του “Δικεφάλου”, οι οποίοι δεν στάθηκαν στην πικρία τους για το χαμένο γκολ στο ΟΑΚΑ που στέρησε ουσιαστικά από τον “Δικέφαλο” την πρωτιά στα πλέι οφ, αντίθετα προτίμησαν να τον χειροκροτήσουν κρατώντας τις καλές στιγμές (με κορυφαία την γκολάρα στο “Σουκρού Σαράτσογλου” που έδωσε την ιστορική πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε).

Προσωπικά δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια παίκτη που έφυγε από τον ΠΑΟΚ και δεν κράτησε την καλή σχέση του με τον κόσμο. Ο καθένας τους λειτουργεί ακόμη και τώρα ως πρεσβευτής του ΠΑΟΚ διαφημίζοντας την ομάδα και κυρίως τον κόσμο της. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργούν το κλίμα για να έρθουν και άλλοι σημαντικοί παίκτες στην Τούμπα.

Κλείνει ο κύκλος για την τωρινή ομάδα

Τα πλέι οφ τελείωσαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ενδιαφέρον του κόσμου μειώνεται ενόψει διακοπών. Ίσα-ίσα η περίοδος που ακολουθεί αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θέλουν να δουν στην πράξη το νέο σχεδιασμό που έχει στο μυαλό του ο Ζαγοράκης. Νέος προπονητής, αποδεσμεύσεις, ανανεώσεις και ενδεχομένως και πωλήσεις περιλαμβάνει το μενού του προέδρου που από σήμερα σηκώνει μανίκια. Για να προλάβω τυχόν ερωτήματά σας, ενδεχόμενη παραμονή Χάβου θα συνιστά έκπληξη πρώτου μεγέθους

Πηγή: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags