Facebook Pixel Ακόμη γουστΆρη...
| 2011-05-28 10:23:00

Ακόμη γουστΆρη...

Ακόμη γουστΆρη...

"Πουθενά σαν τον κόσμο του Άρη", δήλωσε ο Σέρχιο Κόκε στη "Marca".

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Είναι σαφές πως ο κόσμος δεν είναι τόσο ένθερμος όσο του Άρη. Στις ΗΠΑ το ποδόσφαιρο είναι τέταρτο ή πέμπτο άθλημα σε δημοτικότητα, αλλά στο Χιούστον υπάρχει ένα αξιοπερίεργο φαινόμενο. Υπάρχουν πολλοί Λατίνοι και στο γήπεδο έρχονται κάθε φορά 25-30 χιλιάδες φίλαθλο.

Το αμερικανικό πρωτάθλημα είναι χαμηλότερου επιπέδου από ό,τι περίμενα όταν υπέγραψα. Απέχει πολύ από τα καλά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όμως ήταν μία σπουδαία ευκαιρία για μένα από οικονομικής άποψης. Είμαι στην καλύτερη στιγμή της καριέρας μου και ελπίζω να ανταποδώσω στην ομάδα μου την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Πιστεύω πως τα προσεχή χρόνια το MLS θα γίνει δυνατό πρωτάθλημα, αλλά το σάλαρι καπ αποτελεί πρόβλημα όταν θέλεις να φέρεις καλούς παίκτες από την Ευρώπη.

Η ζωή στο Χιούστον είναι πολύ καλή. Το βιοτικό επίπεδο είναι διαφορετικό από τις άλλες χώρες που ήμουν. Ο κόσμος είναι πολύ φιλικός και σχεδόν όλοι είναι ισπανόφωνοι. Μέχρι τώρα έχω χρησιμοποιήσει λίγο τα αγγλικά. Η πόρτα της Ευρώπης είναι πάντα ανοικτή για μένα".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags