Facebook Pixel Βάζουν τρικλοποδιές, αλλά...
| 2011-01-10 03:32:00

Βάζουν τρικλοποδιές, αλλά...

Βάζουν τρικλοποδιές, αλλά...

Κατάλαβα πως σας άρεσε το θέμα με τις αλλαγές στο μπάσκετ. Γιατί οι Έλληνες το έχουν στο αίμα τους αυτό το άθλημα και θέλουν να το παρακολουθούν με ενδιαφέρον. Όχι να περιμένουν για δύο ματς σε ολόκληρη κανονική περίοδο.

Λοιπόν να ξέρετε πως το θέμα με τη νέα λίγκα θα προχωρήσει, παρότι υπάρχουν πολλοί που βάζουν εμπόδιο. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι ενωμένοι προς αυτή την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία συνεργάζεται άψογα και με τις δύο ομάδες, ο Άρης είναι κι αυτός σύμφωνος.

Όμως αυτοί που μένουν στην απέξω και είναι κυρίως αυτοί που έχουν οικονομικά συμφέροντα από την τωρινή Α1, έχουν φαγωθεί να διαδίδουν ψέματα. Θα χάσουν πολλοί το μεροκάματό τους αν φύγουν από την κανονική περίοδο της Α1 οι δύο μεγάλοι κι αν φυσικά το πρωτάθλημα επιστρέψει στην Ομοσπονδία.

Γι αυτό και έχουν αρχίσει ήδη τη σπέκουλα. Κάποιοι έγραψαν πως θα λάβουν μέρος ομάδες από την Ουκρανία, άλλοι ότι δεν θα συμμετάσχουν οι καλές ομάδες της Τουρκίας και πολλά άλλα.

Αυτά δεν ισχύουν. Και μάλιστα πριν από κανένα μήνα, στο ταξίδι του Παναθηναϊκού για το ματς με την Εφές, έγινε επαφή με τις καλές τουρκικές ομάδες. Και συμφώνησαν να προχωρήσουν όλοι μαζί για τη νέα λίγκα. Και εκτός από την Εφές και την Φενέρ, θα βάλουν στο παιχνίδι και την Μπεσίκτας.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags