Facebook Pixel Από «Θηρίο» για τα… θηρία; (ΦΩΤΟ)
| 2011-01-10 16:32:00

Από «Θηρίο» για τα… θηρία; (ΦΩΤΟ)

Από «Θηρίο» για τα… θηρία; (ΦΩΤΟ)

O sportdog θυμάται τα διθυραμβικά πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού και τα συγκρίνει με την εξέλιξη των μεγάλων μεταγραφών. Πρώτο «δάγκωμα» στον Ντιόπ!

Ο Σενεγαλέζος μέσος παραμένει στην αφάνεια. Φέτος οι συμμετοχές του είναι ελάχιστες λόγω των πολλών τραυματισμών. Και όποτε έπαιξε δε βοήθησε ιδιαίτερα. Αν εξαιρέσουμε την κούρσα που έκανε και την ασίστ που έβγαλε στο γκολ του Μπλάνκο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό τίποτα άλλο. Ακόμα ένα μεγάλο όνομα, δηλαδή, που έρχεται με δάφνες στην Ελλάδα και μένει στα αζήτητα με μηδενική προσφορά. Και μάλιστα στην ΑΕΚ, λένε, ετοιμάζονται τώρα να τον παραχωρήσουν για να τον ξεφορτωθούν επειδή παίρνει πολλά!

Τι έλεγε ο Τύπος…

Και όλα αυτά για έναν παίκτη που ήρθε ως Μεσσίας το καλοκαίρι. Όλοι τον υποδέχθηκαν ως μεταγραφική-βόμβα του συλλόγου. Ως το μεγάλο «θηρίο» που θα λύσει το πρόβλημα της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Ως τον «Bιεϊρά» (!) που θα εντάξει στο δυναμικό της ΑΕΚ και θα την ανεβάσει επίπεδο. Δείτε παρακάτω τα πρωτοσέλιδα του καλοκαιριού με αφορμή την άφιξη του Ντιόπ στην ΑΕΚ και θα καταλάβετε. Και μη ξεχνάμε την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί. Από την εποχή του Γκαμάρα (!) είχε να πάει τόσος κόσμος στο αεροδρόμιο για μεταγραφή της ΑΕΚ.

Τι λέγατε εσείς…

Θυμάστε πώς αντιμετώπιζε τότε ο κόσμος τον ερχομό του Ντιόπ; O sportdog βρήκε μερικά ενδεικτικά μηνύματα ΑΕΚτζήδων σε διάφορα αθλητικά σάιτ όταν έκλεισε ο Σενεγαλέζος μέσος. «Μετά τον Ριβάλντο ο Ντιόπ!», έγραφαν οι φίλαθλοι νομίζοντας ότι βρήκαν τον νέο τους ηγέτη. Και, τελικά, αποδείχθηκε ότι ήταν όλα μάταια, μιας και ο παίκτης αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Γι’ αυτό και δεν τον ήθελε καμία ομάδα στην Αγγλία παρόλο που έφευγε χωρίς χρήματα από την Πόρτσμουθ. Πάμε να θυμηθούμε τι έγραφαν οι οπαδοί για τον Ντιόπ…

«Καλά, μακράν η καλύτερη μεταγραφή μας τα τελευταία χρόνια, μετά τον Ριβάλντο. Μακάρι να αποδώσει και να μας κάνει την σίγουρη διαφορά…».

«Παιδιά μεγάλη παικτούρα, ούτε στα όνειρά μας τέτοια μεταγραφή»

«Ότι κι αν λέτε, τρομερός παίχτης σε θέση που πονάει η ομάδα!»

«Τέτοιες μεταγραφές φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο!!! Να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες»

«Είναι από τους καλύτερους χαφ που έχει βγάλει η Αφρική με τεράστια καριέρα. Θα κλείσει η τρύπα στα χαφ. Είναι μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της ΑΕΚ και μπορεί να πετύχει βάση του βιογραφικού που είναι πολύ πλούσιο!»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags