Facebook Pixel Νεότερο Ιμπαγάσα είχε προτείνει ο Ζίκο
| 2010-12-19 17:12:00

Νεότερο Ιμπαγάσα είχε προτείνει ο Ζίκο

Νεότερο Ιμπαγάσα είχε προτείνει ο Ζίκο

Υπάρχει άνθρωπος μέσα στον Ολυμπιακό ο οποίος ακούγοντας τον Δ’ αντιπρόεδρο των ερυθρολεύκων, Γιάννη Μώραλη, να σκιαγραφεί το προφίλ του μέσου που ψάχνει για τον Γενάρη η ομάδα του Πειραιά, θυμήθηκε τον Ζίκο.

Αυτό το "νεότερος Ιμπαγάσα" του έφερε στο μυαλό πέρυσι τέτοιο καιρό τον Βραζιλιάνο τεχνικό που επέμενε να πληρώσει ο Ολυμπιακός γύρω στο 1,5 εκ. ευρώ στη Φλουμινένσε για να πάρει τον Νταρίο Κόνκα, τον κοντόσωμο Αργεντινό δημιουργό.

Τώρα. βέβαια, ο 27χρονος - "φωτοκόπια" του Ιμπαγάσα - άσος της πρωταθλήτριας Βραζιλίας, κοστίζει τα διπλάσια μιας και αναδείχθηκε MVP του Μπραζιλεϊράο 2010 με 9 γκολ και 14 ασίστ σε 36 αγώνες.

Η πλάκα είναι ότι ο Νταρίο Κόνκα, όχι μόνο είναι σαν... δίδυμος του Ιμπαγάσα λόγω σωματοδωμής, στυλ παιχνιδιού και χώρας καταγωγής, αλλά είναι παίκτης που τον ξέρουν τόσο ο Βαλβέρδε (γιατί τον κοίταζε για την Βιγιαρεάλ πριν από ενάμιση χρόνο) όσο και οι παλαιότεροι στον Πειραιά αφού τους είχε... πρήξει ο Ζίκο.

Πλάκα θα έχει, πάντως, να ασχοληθούν τώρα με το εξαιρετικό αυτό "δεκάρι" που την τελευταία τριετία έχει με τα χρώματα της Φλουμινένσε συνολικά 109 συμμετοχές με 21 τέρματα και 32 ασίστ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags