Facebook Pixel Να μία πρωτότυπη πρόταση...
| 2011-06-05 14:37:00

Να μία πρωτότυπη πρόταση...

Να μία πρωτότυπη πρόταση...

Η νυν διοίκηση δεν θα πρέπει να περιμένει τους μεγαλομετόχους να συμμετέχουν στην αύξηση του Μ.Κ. σύμφωνα με τον Κωνσταντίνου. Άρα θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες...

Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου μίλησε μέσω του "SentraFM" και για το χθεσινό παιχνίδι της εθνικής ομάδας, αλλά και για την απόδοση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου:

Για τον αγώνα της Εθνικής με τη Μάλτα: “Πήρε αυτό που ήθελε η Εθνική. Πήρε τους τρεις βαθμούς για να περάσει πάλι πρώτη. Δεν παρουσιάσει τίποτα ιδιαίτερο η Εθνική, όμως το ενθαρρυντικό είναι ότι τα νέα παιδιά έκαναν τη διαφορά στο χτεσινό ματς. Κατά τα άλλα δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις όταν ο αντίπαλος είναι τόσο χαμηλού επιπέδου. Όμως και ο κόσμος ήταν λίγος. Θα πρέπει ανεξαρτήτου αντιπάλου να στέκεται δίπλα στην ομάδα”.

Για το ντεμπούτο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου με την Εθνική: “Όσο αντέχεις μπορείς να παίζεις και σε επίπεδο Εθνικής. Δεν είναι κακό ότι έπαιξε ο Κωνσταντόπουλος. Πήρε τη θέση από ανάγκη, λόγω τραυματισμών των Σηφάκη, Χαλκιά. Όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι στην ηλικία του ένας τερματοφύλακας έχει ξοφλήσει. Όταν καλείσαι στα 33 σου να παίξεις στην Εθνική ομάδα, έχεις άγχος και τρακ, έστω και απέναντι στη Μάλτα που δεν είναι μεγάλης δυναμικότητας. Είναι τιμή να φορέσεις της φανέλα της Εθνικής έστω και στα 33 σου”.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης της Εθνικής: “Η βιτρίνα του ποδοσφαίρου κάθε χώρας είναι η Εθνική ομάδα και όχι οι σύλλογοι. Το κακό με την Εθνική μας είναι ότι παίζουμε το Σεπτέμβριο τα δυο καθοριστικά ματς και το πιο πιθανό είναι να μην έχουν πολλά ματς στα πόδια τους οι παίκτες. Θα ήταν προτιμότερο να γίνουν Οκτώβριο ή Νοέμβριο αυτά τα παιχνίδια”.

Για τον Φερνάντο Σάντος: “Ο Σάντος έχει δώσει άλλη προσωπικότητα στην Εθνική. Δείχνει ότι έχει οργάνωση και προγραμματισμό”.

Για τον Παναθηναϊκό: “Προγραμματισμός δεν υπάρχει, γιατί δεν υπάρχει διοίκηση. Αν θέλει να έχει μια καλύτερη εμφάνιση στο νέο πρωτάθλημα πρέπει σύντομα μέχρι τα μέσα Ιουνίου να έχει βγάλει διοίκηση, να έχει θέσει στόχους και να έχει καθορίσει το μπάτζετ. Να μην περιμένει τους μεγαλομετόχους να συμμετέχουν στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου. Ο Παναθηναϊκός έχει τη δύναμη να βρει χρήματα, αρκεί να προγραμματίσει τι θέλει και να βρει διοίκηση”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags