Facebook Pixel Μπαίνει στο «ψυγείο» ο Σταθόπουλος…
| 2011-01-10 23:16:00

Μπαίνει στο «ψυγείο» ο Σταθόπουλος…

Μπαίνει στο «ψυγείο» ο Σταθόπουλος…

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρατηρητής του αγώνα Παναθηναϊκός - Άρης, Γιώργος Αμυγδαλής, θεωρεί σοβαρό λάθος την υπόδειξη του φάουλ και «στέλνει» τον Πατρινό ρέφερι στο «ψυγείο».
 

Παράλληλα, τιμωρούνται και οι Παμπορίδης, Αρετόπουλος για τα σφυρίγματα τους σε Παγκρήτιο και Καυταντζόγλειο αντίστοιχα.

Αρχικά, είχε διαρρεύσει πως η άποψη του παρατηρητή διαιτησίας, Γιώργου Αμυγδαλή, είναι πως ο Σταθόπουλος ορθώς δεν μέτρησε το γκολ του Μίσελ, καθώς είχε προηγηθεί σφύριγμα (ενώ η μπάλα βρισκόταν στον αέρα) για φάουλ του Ρουίς στον Βύντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρατηρητής διαφοροποιήθηκε στη συνέχεια, καθώς είδε τη φάση καλύτερα και απεφάνθη τελικά πως η υπόδειξη του φάουλ είναι λανθασμένη!

Η βαθμολογία του Σταθόπουλου είναι τελικά χαμηλή, γεγονός που τον θέτει στο «ψυγείο» και οδηγεί την ΚΕΔ στο να τον αφήσει εκτός ορισμών για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές. Θυμίζουμε πως ο ρέφερι από την Αχαΐα είχε τεθεί στο περιθώριο για επτά ολόκληρες αγωνιστικές για τη διαιτησία του στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα σε Ηρακλή και Ολυμπιακό. Σε εκείνο το ματς, ο Σταθόπουλος δεν είχε υποπέσει σε σοβαρά λάθη και η μοναδική καθαρή φάση ήταν ένα πέναλτι που δεν έδωσε υπέρ του Ηρακλή στις καθυστερήσεις (στον Κομπαγιάσι). Η τιμωρία του είχε προκαλέσει και εξακολουθεί να προκαλεί απορίες, καθώς επεβλήθη ουσιαστικά λόγω των έντονων διαμαρτυριών του Ολυμπιακού.

Στο «ψυγείο» Παμπορίδης, Αρετόπουλος

Εκτός ορισμών για τις προσεχείς αγωνιστικές θα μείνει τόσο ο Βασίλης Παμπορίδης, όσο και ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος. Ο πρώτος, διότι στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0 υπέπεσε στο 92’ σε διπλό λάθος: αρχικά υπάρχει επιθετικό φάουλ του Μπούντιμιρ στον Ζέλεσι και στη συνέχεια ο Ζέλεσι τραβάει τον Μπούντιμιρ και του κάνει πέναλτι. Ο ρέφερι από το Κιλκίς δεν έδωσε τίποτα.

Ο Τρικαλινός ήταν διαιτητής στο Ηρακλής-Ατρόμητος 1-0 και δεν είδε το διπλό πέναλτι που έγινε στον Τάτο από τον Κατσικά (που τον σπρώχνει) και τον Ελευθερόπουλο (που τον βρίσκει στο πόδι).

Πηγή: sport-fm.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags