Το φιάσκο στη συνάντηση των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου με τον υφυπουργό ήταν αναμενόμενο, δεδομένου ότι από την αρχή δεν κλήθηκαν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα παίζεται μόνο με τέσσερις ομάδες; Εκτός αν είναι δεδομένο ότι θα αποδεχτούν όλες οι υπόλοιπες ομάδες, τις αποφάσεις των μεγάλων. Άρα ήταν ένα λάθος του υφυπουργού αυτό. Δεύτερη παρατήρηση είναι ότι ακόμα και από τους τέσσερις που κλήθηκαν, ο Αλαφούζος δήλωσε εξαρχής ότι δεν θα δώσει το "παρών". Προτιμάει να τιτιβίζει, όπως φαίνεται. Και το φιάσκο ολοκληρώθηκε όταν αντιλήφθηκαν ότι ο Μαρινάκης απαγορεύεται να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Εδώ γελάνε τα τσιμέντα και τα κράσπεδα μαζί. Δηλαδή ο Μαρινάκης δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό;

Θεωρώ ότι ο Σταύρος Κοντονής είναι εκτεθειμένος απέναντι στον αθλητικό κόσμο. Έδειξε ότι είναι εντελώς αδύναμος όχι να λύσει τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα και να συναντηθεί με τους τέσσερις παράγοντες των μεγάλων ομάδων. Εκτός αν και ο ίδιος δεν ήθελε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση, για να μετατοπίσει τις ευθύνες.

Όσον αφορά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, έχω να σχολιάσω ότι στην Ελλάδα χαιρόμαστε όταν γίνεται κάτι παράνομο υπέρ μας και λέμε ότι μας σφάζουν όταν γίνεται κάτι εναντίον μας. Αλλά σκάνδαλο αποτελεί όλη η λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής αθλητικής δικαιοσύνης. Το σκάνδαλο ξεκινάει από τον αναπτήρα που χτύπησε τον Κουλιμπαλί και έγιναν τα καραγκιοζιλίκια της αρκούδας για να μην τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός. Συνέχισε με την περίπτωση του Λαζαρίδη, για να πέσει στα μαλακά ο ΠΑΟΚ. Η χθεσινή τιμωρία του ΠΑΟΚ ήταν προαποφασισμένη. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τιμωρηθεί με τον Λαζαρίδη όπως έπρεπε, τώρα θα είχε μεγαλύτερη ποινή. Οπότε συμβιβάστηκαν να φάνε κάτι παραπάνω από το επιτρεπτό, για να μην είναι υπότροποι σε άλλο ματς.

Αλλά επιμένω ότι είναι σκάνδαλο που συνεχίζεται να παίζεται ακόμα ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, κι όχι οι ποινές που πέφτουν στις ομάδες και, κατά τη γνώμη μου, είναι προαποφασισμένες.