Σαράντα λεπτά τι έκανε απέναντι σε αντίπαλο του χεριού του; Αν είναι δυνατόν να γίνει σύγκριση, το ηρακλάκι με τον πρωταθλητή. Το ψαροκάικο με το υπερωκεάνειο.
Μπράβο στους παίκτες του Ηρακλέους. Αξίζουν το μπράβο πρώτα απ' όλους από τους οπαδους του Ολυμπιακού, εκείνους που δεν είναι άρρωστοι. Αγωνίστηκαν ψυχωμένα, προς τιμή τους τα έδωσαν όλα. Ό,τι μπορούσαν τα φτωχαδάκια και μπατηράκια σ' αυτή την ομαδούλα, την ιστορική όμως σταθερά προβληματική τα τελευταία χρόνια.
Με επικύψη αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός τον Ηρακλή. Με ανοικτά τα πόδια βγήκε στο γήπεδο. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ότι οι πρωταθλητές δεν σεβάστηκαν τον Ηρακλή. Τον υποτίμησαν. Τον σνόμπαραν εντελώς.
Τελικά με πέναλτυ ισοφάρισε ο τυχερός Ολυμπιακός. Τυχερός επειδή το πέναλτυ το έκανε(;) παίκτης του Ηρακλέους στο πρώτο κιόλας πεντάλεπτο της επανάληψης. Και ήρθε το 2-1 με την αλλαγή Ιντέγε.
Δεν κέρδιζε, έτσι φαινόταν, ο Ολυμπιακός εάν οι παίκτες του Ηρακλέους είχαν καύσιμα. Δυνάμεις για να αντέξουν, να κρατήσουν την νίκη.
Δεν έκρυψε, λοιπόν, το πρόβλημά του ο Ολυμπιακός. Για μια ακόμα φορά βγήκε η νοσηρή εικόνα στο γήπεδο. Ποιο ροτέισιον; Κάτι άλλο κάνει ο Μπέντο, όχι ροτέισιον.
Κίνδυνος για Μαρινάκη να χάσει το κανάλι από τον Σισέ, διάβασε apodytiriakias.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο