Facebook Pixel Τι θα κάνει ο Καραγκούνης;
| 2011-06-25 08:38:00

Τι θα κάνει ο Καραγκούνης;

Τι θα κάνει ο Καραγκούνης;

Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχουν ξεκαθαρίσει στον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις των Καραγκούνη και Κατσουράνη σχετικά με την μείωση των αποδοχών τους. Το μεγάλο πρόβλημα, ωστόσο, εστιάζεται στον πρώτο.
 

Οι «πράσινοι» θέλουν να μειώσουν τα έξοδά τους και φυσικό είναι να επηρεαστούν και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη για τα νέα τους συμβόλαια, όπου στον πρώτο αναμένεται σημαντική μείωση (κοντά στις 400.000 ευρώ), ενώ στον «Κάτσο» πρόκειται να κοπούν κάποια μπόνους.

Ωστόσο υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο περιπτώσεων, καθώς ο μεν Καραγκούνης δεν θα υπολογίζεται για βασικός από τον Φερέιρα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στα βασικά του πλάνα τον Κατσουράνη.

Το ζήτημα, λοιπόν, είναι αν ο Καραγκούνης δεχθεί τη σημαντική μείωση των αποδοχών του και φυσικά κλείσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Όλα αυτά πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας όπου θα ξεκινήσει και η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags