Facebook Pixel «Δεν αποδώσαμε και άσχημα»
| 2011-06-25 11:10:00

«Δεν αποδώσαμε και άσχημα»

«Δεν αποδώσαμε και άσχημα»

Χωρίς προβλήματα κύλησε για τη Red Bull η πρώτη ημέρα δράσης του Ευρωπαϊκού Grand Prix.

Οι RB7 λειτούργησαν άψογα στις δύο πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών στη Βαλένθια, με τους Γουέμπερ και Φέτελ να δοκιμάζουν διάφορες ιδέες και λύσεις ενόψει των επίσημων διαδικασιών.

«Οι διαφορές στους χρόνους ήταν μικρές αλλά είχα καλή αίσθηση μέσα στο μονοθέσιο. Πέρυσι είχαμε πολύ καλό αγώνα εδώ αλλά η μάχη ήταν μεγάλη με τους Χάμιλτον και τον Αλόνσο. Οι ισορροπίες αλλάζουν από αγώνα σε αγώνα, θα δούμε τι θα συμβεί», δήλωσε ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής.

Από την πλευρά του, ο Γουέμπερ τόνισε: «Στη πρώτη περίοδο χρησιμοποιήσαμε τη νέα μέση γόμα και δεν απέδωσε κι άσχημα. Τα πράγματα πήγαν καλά. Όλοι δοκίμαζαν διάφορα πράγματα, με διάφορα φορτία καυσίμου. Στη δεύτερη περίοδο οι χρόνοι ήταν πιο αντιπροσωπευτικοί. Είχαμε κακό ξεκίνημα αλλά στη πορεία βάλαμε τη μαλακή γόμα. Η προσομοίωση μεγάλων αποστάσεων πήγε καλά και συλλέξαμε πολύτιμες πληροφορίες ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να είναι διαφορετικές αλλά και πάλι τα δεδομένα που συλλέξαμε παραμένουν χρήσιμα».

Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στη Βαλένθια ο Φέτελ έκανε τον 16ο καλύτερο χρόνο (1.42.941), ενώ ο Γουέμπερ τον ταχύτερο όλων (1.40.403). Στο δεύτερο σκέλος, ο νεαρός οδηγός της Red Bul πήρε την 3η θέση (1.38.265) και ο ομόσταβλός του την 7η θέση (1.38.531).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags