«Είμαι σε διακοπές και δεν έχω μιλήσει με τον μάνατζέρ μου ώστε να με ενημερώσει για το τι ακριβώς συμβαίνει. Το βέβαιο είναι ότι αν η Πόρτο με παραχωρεί δανεικό θα ήθελα με μεγάλη ευχαρίστηση να έρθω στον Παναθηναϊκό. Για πολλούς λόγους», τόνισε αρχικά στη "SportDay" και μετά εξήγησε τους λόγους αυτούς:
«Ο ένας λόγος είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Είναι σπουδαίος προπονητής. Τον γνωρίζω και θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Ο άλλος λόγος είναι ο Παναθηναϊκός. Συνέχεια παίζει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι καλή ομάδα και θα με ενδιέφερε η προοπτική.
Ο τρίτος λόγος που θα εξέταζα θετικά την πρόταση του Παναθηναϊκού είναι η επιθυμία μου να αποχωρήσω από την Πόρτο. Είμαι σε μία ηλικία που θέλω να διεκδικώ περισσότερα. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου για να δω τι έχει συμβεί ακριβώς».
Ο εκπρόσωπος του παίκτη έκανε κι εκείνος δηλώσεις και υπογράμμισε: «Είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Φερέιρα πριν από 4-5 μέρες για μεταγραφικά θέματα. Δεν μπορώ να γνωστοποιήσω αν είπαμε κάτι για τον Σερένο ή για άλλο παίκτη μου. Ο Ζεσουάλδο μου είπε για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού και ότι ψάχνει κυρίως ελεύθερους ή δανεικούς ποδοσφαιριστές με χαμηλά κασέ. Τις επόμενες μέρες ίσως έχουμε περισσότερα να πούμε», είπε ο Αντόνιο Τεσέιρα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο