Facebook Pixel Και ο Παουλάο ...κάλυπτε τον Κατσουράνη!
| 2011-06-29 08:26:00

Και ο Παουλάο ...κάλυπτε τον Κατσουράνη!

Και ο Παουλάο ...κάλυπτε τον Κατσουράνη!

Απίστευτα ενημερωμένος ο Παουλάο, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Δήλωσε ότι οι "πράσινοι" έπρεπε να κερδίσουν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 3-0!

Ο αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα δήλωσε στην εφημερίδα "Εξέδρα": «Είμαι ενήμερος από τον εκπρόσωπό μου για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ομάδες να με αποκτήσουν. Γνωρίζω μεταξύ αυτών είναι και ο Παναθηναϊκός, ωστόσο τώρα που μιλάμε δεν έχω στα χέρια μου καμία επίσημη πρόταση. Πρόκειται μόνο για φιλολογικό ενδιαφέρον. Αν υπάρξει κάτι χειροπιαστό και επίσημο, τότε θα απαντήσω», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Φαντάζει σαν όνειρο για μένα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού ή της Σεβίλλης. Μακάρι να παίξω σε κάποια από τις δυο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω πολλούς παίκτες του και πραγματικά θα ήταν τιμητικό για μένα να αγωνιστώ δίπλα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές».

Στη συνέχεια ο Παουλάο μας εξέπληξε όλους... «Ξέρω επίσης πως είναι προπονητής ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και πως φέτος η ομάδα θα παίζει στο Champions League.Γνωρίζω πως έχασε το πρωτάθλημα και είδα πως αδικήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Επειδή τον είδα τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να έχει κερδίσει με 3-0».

Στο τέλος, δήλωσε: «Σκοπός μου είναι να κάνω ένα καλό συμβόλαιο, αφού είμαι 29 και δεν ξέρω για πόσο θα μπορώ να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο. Πάντως, δεν θέλω να γυρίσω ακόμα στη Βραζιλία. Θα το κάνω για να κλείσω την καριέρα μου, αλλά όχι τώρα. Πιστεύω να καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να δηλώνω πρόθυμος να πάω σε ομάδες από τη στιγμή που δεν μου έχει κάνει κάποια από αυτές πρόταση», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags