Facebook Pixel «Όλοι στο youtube!»
| 2011-07-01 13:20:00

«Όλοι στο youtube!»

«Όλοι στο youtube!»

Απίστευτη χαρακτήρισε την ατμόσφαιρα που φτιάχνει ο κόσμος του Άρη στο γήπεδο ο Καρίμ Σολτάνι, τονίζοντας πως είναι πανευτυχής που συνεχίζει την καριέρα του στους «κίτρινους».

«Προτρέπω τους πάντες να πάνε στο Youtube και να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες του Άρη. Είναι πραγματικά απίστευτη ατμόσφαιρα. Αν δεις σαν παίκτης αυτή την ατμόσφαιρα δεν έχεις να σκεφτείς κάτι. Αυτήν την στιγμή πήγα σε έναν σύλλογο που πουλάει 11.000 εισιτήρια διαρκείας. Είμαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου, θα μείνω στην ίδια πόλη», είπε αρχικά στην «voetbalprimeur» και πρόσθεσε:

«Είναι ένα ωραίο βήμα στην καριέρα μου. Είμαι 26 ετών και αισθάνομαι ότι έχω χάσει αρκετό χρόνο. Θα κάνω ό, τι είναι δυνατόν στην επόμενη σεζόν να έχω καλύτερες επιδόσεις, διότι είμαι σίγουρος ότι δεν έχω φτάσει στο ταβάνι μου ακόμα. Θέλω αυτή τη σεζόν να αποδείξω ότι αξίζω».

«Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί κατά τη διάρκεια των αγώνων. Όλοι, νέοι και γέροι, είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Όλοι οι Έλληνες ενδιαφέρονται για το παιχνίδι και υπάρχει φανατισμός. Είναι κάτι σαν θρησκεία το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags