Μέχρι 15 Ιουλίου αναμένεται η κατάθεση στοιχείων από πλευράς του Ηρακλή, έπειτα θα ανακοινωθεί ημερομηνία εκδίκασης από το CAS και μέχρι τότε η Σούπερ Λίγκα δεν μπορεί να επικυρώσει τη βαθμολογία.
Σίγουρα, πρόκειται για ένα ευχάριστο νέο στον αγώνα που κάνει ο Ηρακλής, μια και δεν ήταν γνωστό ότι ο σύλλογος πληροί τις προϋποθέσεις για να εκδικαστεί η υπόθεσή του στο διεθνές δικαστήριο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:
"Το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, C.A.S, ενημέρωσε, σήμερα Τρίτη 05/07, την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, εγγράφως και επισήμως, ότι αποδέχεται την εξέταση της έφεσης κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της Ε.Π.Ο, για την υπόθεση της ασφαλιστικής ενημερότητας.
Το περιθώριο, το οποίο δόθηκε στην `κυανόλευκη' πλευρά, ώστε να καταθέσει το σχετικό φάκελο στοιχείων είναι μέχρι τις 15/07, ενώ, κατόπιν, το C.A.S. θα ανακοινώσει ημερομηνία εκδίκασης.
Με βάση τα προβλεπόμενα από το άρθρο 20 παράγραφος 3 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου, η Super League απαγορεύεται να επικυρώσει τη βαθμολογία της περιόδου 2010-2011, μέχρι να αποφασίσει το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για τη συγκεκριμένη υπόθεση".
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο