«Τα νέα αλλάζουν συνέχεια, αλλά μακάρι στο τέλος να βρεθεί λύση στην ομάδα. Το πρόβλημα το έχουν όλοι και η διοίκηση και οι παίκτες και οι υπάλληλοι που δουλεύουν στην ομάδα. Εγώ κάθε φορά που μπορούσα ήμουν μαζί με τον κόσμο και ξέρω ότι για όλους τους παίκτες είναι δύσκολη η κατάσταση. Ακόμη πιο δύσκολα όμως είναι τα πράγματα για τους φιλάθλους. Εμείς για παράδειγμα μπορούμε να αλλάξουμε ομάδα, αλλά οι φίλαθλοι δεν γίνεται να αλλάξουν ομάδα. Ελπίζω να περάσουμε μαζί αυτά τα προβλήματα», είπε ο Καμερουνέζος μέσος στο «Αθλητικό Metropolis» και πρόσθεσε:
«Δεν έχω κάνει προσφυγή και δεν έχω λόγο να κάνω, αφού τα πράγματα δεν είναι καθαρά. Περιμένω, και να κάνω προσφυγή δεν θα κερδίσω τίποτα. Εμείς κάναμε τα πάντα στο γήπεδο και καταφέραμε να μείνουμε στη κατηγορία. Αυτά που συνέβησαν μετά δεν είναι λογικά και μακάρι να βρεθεί λύση και να σωθεί η ομάδα. Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι, παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν με πόνο ψυχής. Ο Ηρακλής είναι ομάδα με ιστορία».
Σχετικά με την συγχώνευση, επεσήμανε: «Έχω ακούσει για τον κύριο Ψωμιάδη. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνει η συγχώνευση. Δεν έχω πρόβλημα με τη συγχώνευση, αλλά θα πρέπει να μην χαθεί η ιστορία και η ταυτότητα του Ηρακλή. Αν είναι όμως λύση για να σωθεί η ομάδα, λέω γιατί όχι; Εγώ θα ακολουθήσω οποιαδήποτε απόφαση».
«Εγώ περιμένω, αν η ομάδα με καλέσει θα έρθω, θα γυρίσω αμέσως πίσω. Τώρα είμαι στη Γαλλία, θέλω να περάσω καλά με την οικογένεια μου. Να πάρω δύναμη από αυτή και να γυρίσω να μιλήσω με την ομάδα», κατέληξε.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο