Facebook Pixel "Χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;"
| 2011-07-07 09:15:00

"Χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;"

"Χωρίς δεκάρα, πώς θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;"

Μπορεί ο Χιμένεθ να μην έχει ακούσει ποτέ το συγκεκριμένο κομμάτι, ο Αδαμίδης, όμως, φαίνεται ότι το σιγοτραγουδάει κάθε μέρα μήπως και μάθει τουλάχιστον τον ρυθμό ο Ισπανός.

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλες τις ελληνικές ομάδες, πόσω μάλλον για την «Ένωση» που από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί της είχαν κάνει γνωστό ότι ο προγραμματισμός της θα γίνει με βάση τα έσοδα σε «Supporters» και διαρκείας.

Δύο προοπτικές που, αρχικά, βρήκαν ανταπόκριση από τους φίλους της ομάδας, στη συνέχεια όμως το ενδιαφέρον μειώθηκε, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος προβληματισμός στη διοίκηση. Το ζήτημα, βέβαια, είναι να πει κάποιος τί γίνεται από εδώ και στο εξής. Τα κουκιά είναι μετρημένα στους «κιτρινόμαυρους» και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Κυρίως από τη στιγμή που δεν υπάρχουν χρήματα.

Η απόφαση για μείωση του μπάτζετ, σε σχέση με την περασμένη περίοδο, από τα 15 εκ. ευρώ στα 11, φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή. Οι «κιτρινόμαυροι» προσανατολίζονται σε περαιτέρω… ψαλίδι όσον αφορά το φετινό μπάτζετ, που στην καλύτερη περίπτωση θα φτάσει στα εννιά εκ. Κι αν χρειαστεί θα πέσει κι άλλο…

Ο Αδαμίδης, πάντως, ήταν αισιόδοξος στη συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει πριν από ένα διάστημα, πως μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ αλλά η ομάδα να γίνει ακόμα και καλύτερη. Υποσχέθηκε να βγάλει λαγούς από το καπέλο, δηλαδή και τώρα το μόνο που μένει είναι να το κάνει και πράξη…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags