Κατά τη διάρκειας της σημερινής εκπομπής "Ντεμοτεχνείο" στον ΣΠΟΡ FM, o Ντέμης Νικολαΐδης κλήθηκε να σχολιάσει τη διαιτησία του ημιτελικού Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ο Ντέμης εξέφρασε την άποψή του ότι ο διαιτητής Παπαπέτρου παρουσιάστηκε ήρεμος και δεν είχε καμία πρόθεση να ευνοήσει κάποια από τις δυο ομάδες, ενώ τόνισε ότι δεν υπήρχε δόλος στην κατακύρωση του γκολ του Πατίτο Ροντρίγκες, στο οποίο ο Αργεντινός φαίνεται να κοντρολάρει με το χέρι.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Για τη διαιτησία: «Δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι. Ο διαιτητής που μπαίνει με κάποιο σκοπό στο παιχνίδι κάνει... μπαμ. Ο Παπαπέτρου φάνηκε ήρεμος. Λάθη θα γίνουν. Όμως ο συγκεκριμένος διαιτητής φαινόταν πως έπαιζε κανονικά. Ήθελε να αφήσει το ντέρμπι να παιχτεί.

Για το χέρι του Πατίτο: «Λάθη θα γίνουν είτε υπέρ είτε κατά. Δεν κοιτάμε αν έγιναν λάθη ή όχι. Το θέμα είναι να εξετάζουμε αν υπάρχει πρόθεση. Ο καλός ο διαιτητής δεν κοιτάει την προσωπική του βαθμολογία, αλλά προσπαθεί να κάνει αυτά που πρέπει, ώστε να παιχτεί το παιχνίδι όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό είναι το σημαντικό και νομίζω ότι αυτό επεδίωξε ο Παπαπέτρου».