Facebook Pixel Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα;
| 2011-07-13 13:59:00

Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα;

Πολυτέλεια ή αναγκαιότητα;

Η μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες έχει γίνει...σαπουνόπερα με το “επεισόδιο” να διαδέχεται το ένα το άλλο και την “πλοκή” της να εναλλάσεται συνεχώς. Γράφει ο Γιώργος

Μια “κρύο” μία “ζέστη” για την υπόθεση του Κολομβιανού μέσου που απο τον Ιανουάριο απασχολεί τον Ολυμπιακό και ακόμη δεν λέει να κλείσει το θέμα του και να αποκτηθεί απο τους “ερυθρόλευκους”. Είναι αλήθεια πως αν ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επέμενε για την απόκτηση του Σάντσες ο Ολυμπιακός θα είχε αποσυρθεί εδώ και καιρό απο την υπόθεση.

Το ζητούμενο όμως για τους “ερυθρόλευκους” είναι πως η μεταγραφή ενός ακόμη “κόφτη” φαντάζει, με τα μέχρι τώρα συμπεράσματα που υπάρχουν απο την προετοιμασία στο Ζέεφελντ, αναγκαία για τον Ολυμπιακό, ειδικά για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός να έχει τους Ουρτάδο και Φέισα συν το “πολυεργαλείο” Μοντέστο που είναι ξεκάθαρο πως ο Βαλβέρδε θα τον υπολογίζει πρωτίστως για αμυντικό χαφ (εκτός και αν γίνει η μεταγραφή του Τοροσίδη...) όμως για την Ευρώπη πάντα φαίνεται η αναγκαιότητα μιας ακόμη μεταγραφής, παίκτη βασικού.

Δεν μιλάμε βέβαια για την Ελλάδα καθώς έτσι όπως έχουν διαμορφθεί τα δεδομένα με τους αντιπάλους του Ολυμπιακού θα πρέπει οι “ερυθρόλευκοι” να μην κατέβουν στα μισά ματς του πρωταθλήματος για να το χάσουν. Στην Ευρώπη όμως υπάρχουν ζόρια και εκεί ο Ολυμπιακός χρειάζεται να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο “θωρακισμένος”.

Ο Ουρτάδο με τα περσινά δείγματα σε καμία περίπτωση δεν πείθει πως μπορεί να αποτελέσει τον βασικό “κόφτη” του Ολυμπιακού. Ειδικά στην Ευρώπη που η ταχύτητα είναι το Α και το Ω. Ο Φέισα απο την άλλη μπορεί να δείχνει αρκετά καλά στοιχεία στο Ζέεφελντ όμως είναι ξεκάθαρο πως είναι ακόμη επηρεασμένος απο τον τραυματισμό του.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags