Facebook Pixel Ποιός είναι αυτός ο... κανένας Λουτσιάνο του Παναθηναϊκού!
| 2017-07-14 13:10:00

Ποιός είναι αυτός ο... κανένας Λουτσιάνο του Παναθηναϊκού!

Ποιός είναι αυτός ο... κανένας Λουτσιάνο του Παναθηναϊκού!

Λουτσιάνο; Εγώ ξέρω τον Λουτσιάνο Παβαρότι. Μιλάνε για τον νέο ποδοσφαιριστή του Παναθηναίκού Λουτσιάνο Νέβες. Δεν υπάρχει

Εκτός κι αν λένε Λουτσιάνο και εννοούν τον Λάκυ Λουτσιάνο, το μέγα αστέρι του γκαγκστερισμού.

Βραζιλιάνος αυτός ο 24χρονος Λουτσιάνο που είπε πως ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αδιάφορο! Το ζήτημα είναι τι λεφτά θα πιάσει ο Παναθηναϊκός μ’ αυτόν τον άγνωστο και άψητο Λουτσιάνο.

Και επειδή είναι Βραζιλιάνος θα κληρώσει σίγουρα και παικταράς; Όχι, δα. Πέρυσι, έναν άλλον Βραζιλιάνο τα πρωτοσέλιδα τον υποδέχθηκαν ως τον Ευαγγελιστή Λουκά. Λέω για τη μεταγραφή του Λούκα Εβατζελίστα, που ήρθε και στον Παναθηναϊκό ήταν μια ακόμα μεταγραφή που δεν ακούμπησε.

Δεν κατάλαβα. Επειδή ο εν λόγω της Κορίνθιας Λουτσιάνο Νέβες δεν έπιασε στην ομάδα του Σιόβα, δανεικός στην ισπανική Λεγανές, θα σχίσει δίχτυα αλά Μπεργκ στον Παναθηναϊκό; Γιατί, όχι! Δεν αποκλείεται μια τέτοια πιθανότητα.

Πριν 22 χρόνια από το πουθενά, κάποιος Βραζιλιάνος Λουτσιάνο από Σάντος του Πελέ αυτός, έγραψε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε από την Ξάνθη αυτός ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα και έπαιξε σε 9(!) ελληνικές ομάδες, μέσα σ’ αυτές ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, κι ακόμα σε Πορτογαλία και Κύπρο. Ο ορισμός του λεγεωνάριου.

Επί του θέματος. Άσε να δούμε πρώτα τι ψάρια πιάνει ο νέος του Παναθηναϊκού και μετά να το χειροκροτήσουμε το παλληκάρι και να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, που αυτή τη φορά σε φτηνά ψώνια έκανε μπίνγκο.

Παραμύθι οι νίκες Ολυμπιακού στα δύο φιλικά ματς, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags