Μπορεί το προηγούμενο διάστημα η κόντρα μεταξύ των δύο «πλευρών» να είχε φουντώσει, φαίνεται ότι μπροστά στις δυσκολίες έχει ο… καιρός γυρίσματα,.
«Μείνει στο τιμόνι», καλεί στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η εφημερίδα, «Μη φύγεις στα δύσκολα, τώρα σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ ο Παναθηναϊκός». «Εδώ και τώρα ενότητα». «Οι κάλοι καπεταναίοι στις φουρτούνες φαίνονται».
Ενώ, στη δημοφιλή στήλη του «Πράσινοφρουρου», το κεντρικό ερώτημα είναι «Νικόλα γιατί τώρα;» και το κείμενο να αναφέρει μεταξύ άλλων: «(…) Ο Νικόλας Πατέρας πρέπει να μείνει πάση θυσία στο τιμόνι του Παναθηναϊκού. Να ολοκληρώσει το έργο που έχει αναλάβει. Να κάνει τη διάγνωση και να θεραπεύσει τον ‘ασθενή’. (…) Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται… Και αυτή τη στιγμή το καράβι του Παναθηναϊκού είναι πλήρη τρικυμία… ».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο