Facebook Pixel Ο Τζιμπρίλ και η «κίτρινη» παράδοση (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-08-07 12:04:00

Ο Τζιμπρίλ και η «κίτρινη» παράδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τζιμπρίλ και η «κίτρινη» παράδοση (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άρης απόψε θα αναμετρηθεί με τη Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ. Το παρελθόν του Γάλλου πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη φορά που συναντήθηκε ο 30χρονος επιθετικός φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στους «κίτρινους» ήταν τη σεζόν 2009-2010. Στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «πράσινοι» είχαν νικήσει 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Στον αγώνα του δεύτερου γύρου οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Την ίδια σεζόν ο Σισέ πανηγύρισε κόντρα στον Άρη το Κύπελλο, καθώς ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 στον τελικό με γκολ του Λέτο.

Πέρυσι ο παίκτης της Λάτσιο σημείωσε το πρώτο γκολ της σεζόν στη Σούπερ Λίγκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που ήταν και το μοναδικό της αναμέτρησης. Στον δεύτερο αγώνα στην Αθήνα οι «πράσινοι» πήραν και πάλι τη νίκη με γκολ του Νίνη.

Ο Σισέ στα πέντε επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει κόντρα στον Άρη τα δύο χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα παρέμεινε αήττητος. Καθώς μέτρησε 4 νίκες και μία ισοπαλία. Απόψε στο φιλικό ματς φορώντας πλέον γαλάζια και όχι πράσινη φανέλα θα συνεχίσει την παράδοση κόντρα στους Θεσσαλονικείς;

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags