"Η διοίκηση (σ.σ. της Σάλτσμπουργκ) έλαβε μια προσφορά από τον ΠΑΟΚ που για την ώρα βρίσκεται σε αναμονή. Αν η ομάδα αυτή αποφασίσει να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό μου, τότε θα πρέπει να πάω εκεί", υποστήριξε αρχικά ο Ουρουγουανός επιθετικός.
"Προτεραιότητά μου είναι η Νασιονάλ. Δεν μπορεί να καλύψει όλο τον συμβόλαιό μου. Θέλω να φύγω από εδώ. Πέρασα αρκετό χρόνο στον πάγκο και πραγματικά δεν θα πάρω άλλο. Κάνω ότι είναι δυνατόν για να φύγω διότι πραγματικά είμαι θυμωμένος", πρόσθεσε.
"Το θέμα είναι πως η διοίκηση θέλει χρήματα για να με παραχωρήσει δανεικό αλλά και η επόμενη ομάδα να καλύψει το συμβόλαιό μου. Είμαι ένας παίκτης που ήταν στον πάγκο ένα χρόνο και είναι δύσκολο για μια ομάδα να πληρώσει για δανεισμό και πάνω από όλα το συμβόλαιό μου", κατέληξε ο 24χρονος φορ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο