Facebook Pixel "Οι οπαδοί δεν θέλουν Ορμπάιθ"
| 2011-08-16 12:32:00

"Οι οπαδοί δεν θέλουν Ορμπάιθ"

"Οι οπαδοί δεν θέλουν Ορμπάιθ"

Λόγω των οπαδών του Ολυμπιακού χαλάει η μεταγραφή του Πάμπλο Ορμπάιθ, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της "mundodeportivo.com".

Το γεγονός ότι ο Ορμπάιθ είναι 32 ετών δεν αρέσει στον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδος και όσο να 'ναι οι αντιδράσεις αυτές επηρεάζουν την μεταγραφή του άσου της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Μάλιστα, στο ισπανικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στην κριτική που ασκούν οι δύο "ερυθρόλευκες" εφημερίδες στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την συγκεκριμένη επιλογή τους.

«Η μεταγραφή του Πάμπλο Ορμπάιθ βρίσκεται στον αέρα. Η γνώμη των οπαδών της ομάδας για παράδειγμα μπορεί να ματαιώσει τη μεταγραφή του παίκτη. Συγκεκριμένα από τις 10 Αυγούστου, οι εφημερίδες Πρωταθλητής και Γαύρος ασκούν έντονη κριτική στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε, ακόμη και στον μάνατζερ του παίκτη, Ινιάκι Ιμπάνιεθ», γράφει χαρακτηριστικά το εν λόγω σάιτ.

Επίσης, οι Ισπανοί υπογραμμίζουν πως οι Πειραιώτες εξετάζουν και άλλες λύσεις για τη μεσαία τους γραμμή, όπως αυτές των Κάρλος Σάντσεζ, Βάλτερ Γκαργκάνο και Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags