Facebook Pixel "Οι νέοι γίναμε... παλιοί"
| 2011-08-23 09:49:00

"Οι νέοι γίναμε... παλιοί"

"Οι νέοι γίναμε... παλιοί"

Στις αλλαγές που έχει ο περσινός Ολυμπιακός σε σχέση με τον φετινό, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φρανσουά Μοντέστο!

Ο άσος των "ερυθρόλευκων" σχολίασε ότι είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση εναντίον στην Ίντερ και ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων είναι στο ματς με την Καβάλα.

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ίντερ:
«Στο 11 εναντίον 11 ξεκινήσαμε καλά, μετά υπήρξε η αποβολή, αλλά δείξαμε χαρακτήρα. Είδαμε ότι στο διάστημα που παίζαμε με δέκα παίκτες, η ομάδα είχε περισσότερες ευκαιρίες απ' ό,τι όταν παίζαμε πλήρεις. Καταφέραμε να σκοράρουμε, δεχθήκαμε δύο γκολ, ίσως να φταίει και πολύ η κούρασή μας, αλλά πρέπει να κρατήσουμε ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα».

Για τη συνέχεια:
«Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το πρωτάθλημα. Όταν θα έρθει το Champions League θα είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό. Το θέμα είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την περιμένουμε για να παίξουμε και να δείξουμε τι ομάδα είμαστε».

Για τις διαφορές με την περσινή σεζόν:
«Υπάρχει μία μεγάλη διαφορά με πέρυσι. Πέρυσι ήταν όλοι παίκτες καινούργιοι, νέος προπονητής, νέος πρόεδρος. Φέτος πιστεύουμε ότι επειδή είμαστε κατά βάση το ίδιο σύνολο θα τα πάμε καλύτερα. Σε όλα τα πρωταθλήματα η ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο ξεκινά ως φαβορί την επόμενη χρονιά. Αλλά ξέρουμε ότι καμία ομάδα δεν θα μας κάνει δώρα και πρέπει να δείξουμε τον χαρακτήρα μας για να κερδίσουμε και πάλι το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags