Facebook Pixel "Συγνώμη από τους οπαδούς της... Ρεάλ!"
| 2011-08-24 09:52:00

"Συγνώμη από τους οπαδούς της... Ρεάλ!"

"Συγνώμη από τους οπαδούς της... Ρεάλ!"

Είναι γεγονός πως ο Μουρίνιο δεν θα μας αφήσει ποτέ να βαρεθούμε. Σχολίασε ότι δεν θα γίνει υποκριτής και ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της Ρεάλ, για τη συμπεριφορά του στον δεύτερο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας!

Διαβάστε τη δήλωσή του, όπως δημοσιεύτηκε στο σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Μόνοι όσοι δεν με γνωρίζουν μπορούν να ονειρεύονται, να λένε ψεύτικες ιστορίες ή να πιστεύουν ότι θα φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη στιγμή…

Πιστεύω ότι αρκετοί εξεπλάγησαν από την ποιότητα που έδειξε η Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και θα ήταν έκπληξη για εκείνος η αποχώρησή μου από την ομάδα. Αυτό, όμως, είναι αδύνατον!

Έχω έναν φανταστικό πρόεδρο, πολύ έξυπνο και έχουμε μια εξαιρετική φιλία. Επίσης, έχω έναν γενικό διευθυντή που δουλεύει 24ώρες το 24ωρο για την ομάδα. Έτσι, το κίνητρό μου για τη Ρεάλ είναι μεγαλύτερο από κάποιους ψευτo-madridistas…

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω. Σε καμία περίπτωση!

Πρέπει, επίσης, να ζητήσω συγγνώμη από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης - και μόνο από εκείνους - για τη συμπεριφορά μου στο τελευταίο μας παιχνίδι. Μερικοί άνθρωποι προσαρμόζονται καλύτερη στην υποκρισία στο ποδόσφαιρο σε σχέση με εμένα και κρύβουν τα πρόσωπά του και μιλούν ψιθυριστά μέσα στις φυσούνες.

Δεν έχω μάθει να είμαι υποκριτής και δεν πρόκειται να γίνω.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags