Facebook Pixel Σπυρόπουλος, ο νέος …Βύντρα!
| 2011-08-26 16:07:00

Σπυρόπουλος, ο νέος …Βύντρα!

Σπυρόπουλος, ο νέος …Βύντρα!

Κάτι πρέπει να έχουν τελικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τους ακραίους μπακ. Κάποτε ήταν από την δεξιά πλευρά ο Βύντρα. Τώρα το πρόβλημα μεταφέρθηκε αριστερά, στον Σπυρόπουλο.

Α, ξεχάσαμε κι άλλους παίκτες, έστω κι όχι αμυντικούς. Θυμόσαστε την γιούχα στον Λεοντίου επειδή απλά φορούσε κόκκινα παπούτσια; Ή έχετε ξεχάσει τι τράβηξε ο Γκαλίνοβιτς;

Η κατάντια του Παναθηναϊκού δεν οφείλεται στον Σπυρόπουλο. Αν έφταιγε ένας παίκτης, τότε θα έβγαινε από την ενδεκάδα κι έτσι όλα θα διορθώνονταν αυτομάτως. Απλά και ο απηυδισμένος οπαδός τα βάζει με όποιον βλέπει μπροστά του. Κι έτσι την πληρώνουν πότε, πότε κάποιοι παίκτες.

Ο Σπυρόπουλος είναι ένας καλός παίκτης. Ουδέποτε, όμως, φημιζόταν για τις αμυντικές του ικανότητες. Είναι ένα «επιθετικό» μπακ που έχει παραμείνει στάσιμο και ό,τι εξέλιξη είχε πριν δυο και τρία χρόνια, αυτή κι έμεινε. Κάτι για το οποίο ευθύνεται και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, αλλά και η ομάδα του. Ποιος παίκτης, δηλαδή, έχει δείξει εξέλιξη τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό, για να την έχει ο Σπυρόπουλος; Μήπως ο Νίνης; Μήπως ο Σιμάο; Κανείς δεν έχει.

Ο Σπυρόπουλος είναι τραγικός στα μέχρι τώρα ματς. Ωστόσο, με την συμπεριφορά προς το πρόσωπό του δεν θα ξαναβρεί τα πατήματά του και θα γίνεται όλο και χειρότερος. Έτσι ο Παναθηναϊκός θα «χάσει» έναν ακόμα παίκτη, για την θέση του οποίου δεν υπάρχει ισάξιος αντικαταστάτης. Και στην φάση που είναι το ρόστερ του Παναθηναϊκού δεν υπάρχει η πολυτέλεια και για περαιτέρω απώλειες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags