Facebook Pixel Κάτι είναι λάθος στο βασίλειο
| 2011-08-28 12:45:00

Κάτι είναι λάθος στο βασίλειο

Κάτι είναι λάθος στο βασίλειο

Τι ακριβώς έχει συμβεί με το γόνατο του Νούρι Σαχίν δεν το έχουμε μάθει ακόμα. Γράφει ο Θανάσης Κελαντώνης.

Ηταν 15 Απριλίου όταν τραυματίστηκε με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και δεν έπαιξε ξανά μαζί της. Πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και προφανώς η γνωμάτευση των ιατρών ήταν θετική. Μαζί του παρεμπιπτόντως -για να του κάνει παρέα, όπως λένε οι κακές γλώσσες- πήγε στη Μαδρίτη και ο Χαμίτ Αλτιντοπ. Κατά τα Χριστούγεννα θα παίξει αυτός.

Στην περιοδεία της Ρεάλ Μαδρίτης στις ΗΠΑ ο Σαχίν τέθηκε εκτός για δύο εβδομάδες. Οπως μας έλεγαν. Εχουμε φτάσει αισίως τις σαράντα επτά ημέρες και χθες ο Ζοσέ Μουρίνιο άφησε να εννοηθεί πως δεν τα βλέπει καλά τα πράγματα. Μέχρι και πιθανότητα παραμονής του Λασανά Ντιαρά διαβάσαμε στις ισπανικές εφημερίδες.

Δεν στεκόμαστε, όμως, στο ποιος φταίει και τι έχει πάει στραβά με τον Νούρι Σαχίν. Επικεντρωνόμαστε, με την προσθήκη και του Φάμπιο Κοεντράο, στον (πρώιμο) απολογισμό των μεταγραφών της «βασίλισσας». Στο μυαλό του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης ο Πορτογάλος προορίζεται για αριστερός εσωτερικός χαφ στο 4-3-3 που έχει κατά νου να παίξει κάποια στιγμή. Το προόριζε να λειτουργήσει με τριάδα τους Σαχίν, Τσάμπι Αλόνσο και Κεντίρα, με τους Εζίλ, Κριστιάνο Ρονάλντο στα άκρα, τον Μπενζεμά κορυφή και τον Ντι Μαρία στον πάγκο. Δεν του έκατσε. Πήγε να το δοκιμάσει με τον Κοεντράο αντί του Σαχίν. Ελα, όμως, που ο Κοεντράο είναι αριστερός μπακ χαφ, όχι κεντρικός μέσος. Δεν λειτούργησε συνεπώς το πείραμα.

Την ίδια στιγμή από τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ο «Μου» πιέζεται να βρει θέση στον ποδοσφαιριστή που κόστισε τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Κι επειδή ο «κακός» Χόρχε Βαλδάνο δεν υπάρχει, προφανώς και η μουρμούρα έρχεται απ' τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Οταν, λοιπόν, στην Μπαρτσελόνα επενδύονται χρήματα για τον Σεσκ Φάμπρεγας και τον Αλέξις Σάντσες και τους βλέπουμε αυτόματα να παίζουν σαν να μην τρέχει μία και στη Ρεάλ Μαδρίτης ό,τι αποκτήθηκε αυτό το καλοκαίρι «βγάζει» προβλήματα, κάτι δεν πάει καλά. Κάτι είναι λάθος στο βασίλειο (όχι της Δανιμαρκίας) της πορτογαλικής μοναρχίας.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags