Facebook Pixel "Άκουσα για Ολυμπιακό, ψήθηκα για Φούλαμ, έμεινα στη Μαρσέιγ"
| 2011-09-02 10:58:00

"Άκουσα για Ολυμπιακό, ψήθηκα για Φούλαμ, έμεινα στη Μαρσέιγ"

"Άκουσα για Ολυμπιακό, ψήθηκα για Φούλαμ, έμεινα στη Μαρσέιγ"

Όλα αυτά τα έκανε και τα δήλωσε ο Ζινιάκ...

"Μου είπαν ότι η Μαρσέιγ ήθελε να πάρει έναν επιθετικό και θα ήταν καλό να εξετάσω τις προτάσεις που είχε. Άκουσα για Ολυμπιακό και Φούλαμ και συμφώνησαν διαπραγματευτώ με την ομάδα του Λονδίνου. Φτάσαμε εκεί και αμέσως καταλάβαμε ότι ήταν αληθινή και σοβαρή πρόταση. Άρχισα να ψήνομαι", τόνισε στην "L’ Equipe" ο Γάλλος επιθετικός και συνέχισε:

"Πέρασα όλο το απόγευμα με τον προπονητή (Μάρτιν Γιολ) και τη γυναίκα του. Την Τετάρτη όλα ήταν ΟΚ. Η Φούλαμ είχε συμφωνήσει με τη Μαρσέιγ. Και το βράδυ με πήραν και μου είπαν να πάω στη Μασσαλία γιατί ο επιθετικός δεν είχε έρθει. Είχα συμφωνήσει ακόμα και για τα προσωπικά μπόνους. Και όλα έδειχναν ότι θα έφευγα, αλλά τελικά όχι…".

Τέλος, ο Ζινιάκ πρόσθεσε: "Δύο ημέρες πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το τι έγινε. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να με επηρεάσει στο μέλλον. Δεν είμαι το μπαλάκι της Μαρσέιγ όπως διάβασα στον Τύπο, αλλά ο επιθετικός που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Έχω την ίδια επιθυμία να πετύχει τους στόχους της η ομάδα της καρδιάς μου. Σε δύο ημέρες ό,τι έγινε θα έχει ξεχαστεί, αν και είδα κάποιες μάσκες να πέφτουν".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags