Facebook Pixel Την πλήρωσαν οι Πορτογάλοι
| 2011-09-05 23:00:00

Την πλήρωσαν οι Πορτογάλοι

Την πλήρωσαν οι Πορτογάλοι

Η Λιθουανία ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Ισπανία την τέταρτη αγωνιστική και σήμερα αν και δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον «ξέσπασε» απέναντι στην Πορτογαλία (69-98) που αποχαιρέτησε τη διοργάνωση.


Η Λιθουανία ήταν ήδη γνωστό πως θα περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση, όπως και ότι η Πορτογαλία θα αποχαιρετήσει τη διοργάνωση. Η ομάδα του Μάριο Πάλμα δεν κατάφερε να... σταυρώσει νίκη στη διοργάνωση με τους Λιθουανούς να κάνουν απόψε καλή προπόνηση για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Οι διοργανωτές επέβαλλαν από πολύ νωρίς τον ρυθμό τους και τρέχοντας σερί 12-0 ανέβασαν τη διαφορά από νωρίς σε διψήφιο αριθμό πόντων. Η Πορτογαλία κατάφερε να ισοφαρίσει (35-35, 19'), αλλά οι Λιθουανοί της έκοψαν τα φτερά με δύο τρίποντα τον Καλνιέτις και Πότσιους.

Η επιστροφή βρήκε το συγκρότημα του Κεστούτις Κεμζούρα να... πατάει το γκάζι και με σερί 10-0 να «καθαρίζει» από νωρίς το παιχνίδι (35-51, 22'). Η διαφορά ανέβαινε σταδιακά και οι οικοδεσπότες βρήκαν ευκαιρία να... ξεσπάσουν από την χθεσινή τους ήττα από τους Ισπανούς.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 35-41, 50-68, 69-98 

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags