Facebook Pixel Το ίδιο έργο που βλέπουμε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό;
| 2011-09-09 12:27:00

Το ίδιο έργο που βλέπουμε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό;

Το ίδιο έργο που βλέπουμε στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό;

Ταυτόχρονα με την εμφάνιση της ΠΕΚ και στη συνέχεια του πολυμετοχικού σχήματος στον Παναθηναϊκό, ξεκίνησε και η «μάστιγα» της εσωστρέφειας. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Μετά τις πρώτες ημέρες της φαινομενικής σύμπνοιας, αγάπης και ενότητας, άρχισαν οι δηλώσεις, οι απαντήσεις, τα «καρφιά», τα υπονοούμενα και τα υποβολιμαία δημοσιεύματα στα οπαδικά φύλλα του συλλόγου.

Κάθε μεγαλομέτοχος -ή οι «κύκλοι» του- είχε άποψη επί παντός θέματος και τις εξέφραζε με όποιον τρόπο διάλεγε. Φυσικά ακολούθησαν οι απαντήσεις των άλλων ή όποιου τέλος πάντων ήταν ο στόχος των δηλώσεων.

Ο κύκλος της οικογένειας Βαρδινογιάννη έκλεισε με τη μεγάλης διάρκειας συνέντευξη του Γιάννη. Και μόλις έβαλε τελεία, αυτόματα γεννήθηκε η απορία, αν, πότε και τι θα απαντήσει ο κ. Βγενόπουλος. Με την πρόσφατη γραπτή ανακοίνωσή του απαντήθηκε μόνο το πότε. Τη Δευτέρα λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε την τοποθέτηση- απάντησή του.

Μέχρι τότε θα διαβάζουμε αναλύσεις, με τις οποίες θα επιχειρείται να προβλεφθεί το τι θα πει. Λογικά ο κ. Βγενόπουλος δεν θα αφήσει αναπάντητα τα όσα έμμεσα ή ευθέως του καταλόγισε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης. Και βέβαια θα γνωστοποιήσει τη θέση του ως προς τη νέα κατάσταση που προέκυψε μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Ολες οι προβλέψεις και εκτιμήσεις γίνονται με βάση όσα είχε πει κατά καιρούς σχετικά με τον τρόπο που κατά την άποψή του θα πρέπει να λειτουργήσει η ΠΑΕ, ώστε να είναι ανταγωνιστική.

Κατά την άποψή μου, σχεδόν όλα όσα είχε πει στο παρελθόν δεν ισχύουν πλέον σήμερα. Η περίπτωση να αναλάβει μόνος του το βάρος της χρηματοδότησης και της διοίκησης της ΠΑΕ, πρέπει να αποκλειστεί. Πιο πιθανό φαντάζει να δηλώσει ότι δεν πρόκειται να εμπλακεί στη διάδοχη κατάσταση, επικαλούμενος διάφορες δικαιολογίες.

Η μέση λύση είναι να προτείνει πάλι σχήμα πολυμετοχικότητας, με συμμετοχή και των οπαδών. Αν έχει ήδη ενδείξεις ότι θα υπάρχει στήριξη από επενδυτές, έχει καλώς. Σε διαφορετική περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε στον Παναθηναϊκό το έργο που βλέπουμε και στην ΑΕΚ.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags