Facebook Pixel Η ενότητα είναι το κλειδί...
| 2011-09-11 09:00:00

Η ενότητα είναι το κλειδί...

Η ενότητα είναι το κλειδί...

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο πολυμετοχικό μέτωπο, είναι λογικό να έχουν προκαλέσει τριγμούς στο πράσινο οικοδόμημα... Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.

Διάδοχη κατάσταση μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη ακόμα δεν υπάρχει και το μέλλον του Παναθηναϊκού μοιάζει να κρέμεται από μια... κλωστή. Οι Πράσινοι βρίσκονται σε διοικητικό αδιέξοδο και το ζητούμενο πλέον είναι η ενότητα...

Ο κόσμος του Τριφυλλιού οφείλει να βρεθεί στο πλευρό των Πρασίνων και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια της... Ιδιαίτερα τώρα που το Τριφύλλι βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του, η στήριξη των φιλάθλων του συλλόγου είναι απαραίτητη, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να σταθεί και πάλι στα πόδια του...

Το μπαλάκι βέβαια έχει περάσει εδώ και καιρό στα χέρια των παικτών του Παναθηναϊκού και τα μαύρα σύννεφα που σκεπάζουν το στρατόπεδο των Πρασίνων μπορούν να διαλυθούν, αρκεί να φυσήξει δυνατός άνεμος αλλαγής και αισιοδοξίας.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα αποκτά ξεχωριστή σημασία για τους Πράσινους… Πρώτος αγώνας μετά από 32 χρόνια χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη στον διοικητικό θώκο και αναμένεται η αντίδραση των παικτών του Παναθηναϊκού.

Λογικό είναι να επηρεάζονται από τις διοικητικές εξελίξεις, ωστόσο οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τα προβλήματα και να επικεντρωθούν στο στόχο νίκης, δίνοντας μια στάλα…χαράς στους οπαδούς του συλλόγου.

Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα χτύπησε το καμπανάκι στους παίκτες του και στην πρόσφατη συνέντευξη του στη Nova, είπε τα πράγματα με το όνομα τους: «Έμαθα στη ζωή μου ότι στις μεγάλες δυσκολίες φαίνονται οι μεγάλοι Σύλλογοι, οι μεγάλοι χαρακτήρες, οι μεγάλοι άνδρες» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και οι Πράσινοι οφείλουν να αποδείξουν πως μπορούν να βγουν πιο δυνατοί μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν….

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags