Facebook Pixel Πράσινο πλάνο με έναν κόκκινο;
| 2011-09-11 09:15:00

Πράσινο πλάνο με έναν κόκκινο;

Πράσινο πλάνο με έναν κόκκινο;

Σκέψεις του Νικόλα Πατέρα για δημιουργία λαϊκής βάσης στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ. Στο πλευρό του ένας πρώην άνθρωπος του Ολυμπιακού! Δείτε τα δημοσιεύματα.

Μία ημέρα πριν τη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου για την "επόμενη μέρα" στον Παναθηναϊκό, η εφημερίδα "Πράσινη" και συγκεκριμένα η στήλη "Πρασινοφρουρός", αποκαλύπτει την πρόθεση του Νικόλα Πατέρα για σχηματισμό μιας εταιρείας "πράσινης" λαϊκής βάσης.

Η εφημερίδα δεν αναφέρει περισσότερα, αλλά κάνει γνωστό ότι στο πλευρό του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται ένας "ερυθρόλευκος". Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Νίκος Καραχάλιος!

Ο κ. Καραχάλιος, που πλέον έχει αποχωρήσει από το πόστο αυτό στον Ολυμπιακό, ήταν ο άνθρωπος που οργάνωσε και προώθησε την επιτυχημένη καμπάνια της ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού μέσω SMS.

Την είδηση αυτή έχει και η εφημερίδα "Γάτα" με πρωτοσέλιδο "Νέος καπετάνιος ο κόσμος του" και σημειώνει ότι: "Με ...κόκκινο φίλο του Πατέρα, οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν εταιρεία λαϊκής βάσης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πατέρας: "Ψευδέστατο και συκοφαντικό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags