Facebook Pixel Ευχές Σισέ στο "αγόρι του"!
| 2011-09-11 13:39:00

Ευχές Σισέ στο "αγόρι του"!

 Ευχές Σισέ στο "αγόρι του"!

Τι και αν αγωνίζεται στην Λάτσιο. Ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει να νοιάζεται για την παλιά του ομάδα και τους πρώην συμπαίκτες του. Ο Γάλλος έγραψε μηνύματα-στήριξης στο twitter του για τον Σωτήρη Νίνη, το "αγόρι του" όπως τον αποκαλεί...

Ο νεαρός μέσος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους πέντε μήνες και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού έσπευσε αμέσως να του συμπαρασταθεί, μιας και έχει περάσει και ο ίδιος σοβαρούς τραυματισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Σισέ ευχήθηκε στον Νίνη να παραμείνει δυνατός, να μην χάσει την πίστη στον εαυτό του, καθώς είναι πολύ σημαντικό να μην πέσει ψυχολογικά και να δουλέψει σκληρά ώστε να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

"Αγόρι μου, Νίνη πρέπει να φανείς δυνατός για να επιστρέψεις από τον άσχημο τραυματισμό σου. Πρέπει να είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου και θα επιστρέψεις δυνατότερος, αδερφέ μου. Σε αυτούς τους τραυματισμούς, το 70% είναι θέμα μυαλού. Για αυτό πρέπει να είσαι δυνατός και τα πράγματα θα πάνε καλά. Πίστεψε με", έγραψε χαρακτηρριστικά. 

Επίσης, ο Σισέ ευχήθηκε καλή επιτυχία στα... παιδιά του (!), όπως χαρακτηριστικά είπε τους πρώην συμπαίκτες του στο "τριφύλλι", για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά μου στον Παναθηναϊκό που παίζουν απόψε με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάμε παιδιά!", έγραψε στο προφίλ του ο 29χρονος φορ, δείχνοντας για άλλη μια φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags