Facebook Pixel Κέρδισε ΚΑΙ τον κόσμο!
| 2011-09-12 10:33:00

Κέρδισε ΚΑΙ τον κόσμο!

Κέρδισε ΚΑΙ τον κόσμο!

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και το +6 ήταν το λιγότερο για τον Παναθηναϊκό. Το μεγαλύτερό κέρδος από το παιχνίδι με τους Ηπειρώτες είναι ότι η ομάδα κέρδισε ξανά τον κόσμο της. Σκεφτείτε πως ήταν μετά το ματς με την Μακάμπι και πως τώρα και θα καταλάβετε.

Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς:

Στην τελευταία μας επικοινωνία είχαμε σταθεί στη θετική διάθεση με την οποία θα πάνε οι οπαδοί στο γήπεδο και αυτό αποδείχτηκε και στην πράξη. Η κερκίδα στήριξε με θέρμη τους παίκτες, το ματς παρότι στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις «πήγε» τους πράσινους και το 2-0 του ημιχρόνου έδιωξε κάθε άγχος.

Ακόμη και το γκολ του Μπακαγιόκο στο 69', έπειτα από τρομερό λάθος του Βύντρα, κανέναν δεν «χάλασε». Οι φίλαθλοι συνέχισαν να «χορεύουν», το ίδιο και ο Λέτο που πέτυχε ένα απίστευτο γκολ τελειώνοντας το παιχνίδι. Γενικότερα η ομάδα άρεσε στο δεύτερο ημίχρονο, έπαιξε φουλ επίθεση κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο που έφτασε στο σημείο να φωνάζει συνθήματα για «πρωτάθλημα και πάλι». Απίστευτο!

Μακράν κορυφαίος του γηπέδου ο Λέτο, εξαιρετική παρουσία από τον Κλέιτον, τρεχαντίρι και πάλι ο Ζέκα σε ένα ματς που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε σχεδόν όλους τους παίκτες σε υψηλότατα στάνταρ απόδοσης. Α και ο Τοτσέ βρήκε και πάλι δίχτυα. Γιατί μπορεί να έχει ακούσει τόσα και τόσα, αλλά γκολ τουλάχιστον βάζει!

Σε κάθε περίπτωση το αγωνιστικό πλέον μπορεί να περιμένει και η αγωνία όλων πηγαίνει στη συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Βγενόπουλου με τον κόσμο να κρέμεται από τα χείλη του. Να δούμε τι θα ακούσουμε και εδώ θα είμαστε για να το σχολιάσουμε.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags