Facebook Pixel Χαλάρωσε λίγο Σερένα... (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-09-12 18:19:00

Χαλάρωσε λίγο Σερένα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Χαλάρωσε λίγο Σερένα... (ΒΙΝΤΕΟ)

Η απαράδεκτη συμπεριφορά της Σερένα Ουίλιαμς προς την Ελληνίδα διαιτητή του τελικού του US Open, Εύα Ασδεράκη, μπορεί να επιφέρει ακόμα και αποβολή της από Grand Slams. Η Αμερικανίδα επιτέθηκε φραστικά προς την Ασδεράκη, με αφορμή μάλιστα μια σωστή απόφασή της, και αναμένεται να τεθεί προς εξέταση από τους επίσημους φορείς του τουρνουά.

Στον τελικό, η Σερένα έκανε ένα αδιανόητο πράγμα καθώς ενώ η μπάλα είχε ακόμη πορεία προς την Σαμ Στόσουρ, φώναξε "Come on"!

Η διαιτητής Ασδεράκη έδωσε πολύ σωστά τον πόντο στην Στόσουρ, με αποτέλεσμα να γίνει break για το 6-2 και Αυστραλή να κερδίσει το πρώτο σετ.

Ακολούθησε μια πολύ αγενής συμπεριφορά της Ουίλιαμς, ενώ στην συνέχεια δεν δίστασε να την προειδοποιήσει.

«Μην τολμάς να με κοιτάς καν!», είπε έξω φρενών η Σερένα. «Αν σε δω στο διάδρομο μην επιχειρήσεις να περπατήσεις δίπλα μου. Μου έδωσες ποινή γιατί εξέφρασα την άποψη μου; Βρισκόμαστε στην Αμερική! Δεν είσαι ελκυστική μέσα σου, είσαι λούζερ» ήταν μερικά λόγια με τα οποία στόλισε την Ελληνίδα που ήταν υποψήφια διαιτητής και στον τελικό του Γουίμπλεντον.

Στο τέλος του αγώνα, τον οποίο κέρδισε η Στόσουρ με 2-0 (6-2 και 6-3), η Σερένα αρνήθηκε να δώσει το χέρι στην διαιτητή, την οποία αγνόησε, ενώ στην διάσκεψη Τύπου έκανε την ανήξερη, λέγοντας πως δεν θυμάται καν τι ειπώθηκε.

Πηγή: shootandgoal.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags