Facebook Pixel "Ψηλά το κεφάλι"
| 2011-09-15 23:40:00

"Ψηλά το κεφάλι"

"Ψηλά το κεφάλι"

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Ρωσίας στον προημιτελικό με τη Σερβία, επικαλέστηκε τις απουσίες των Τέπιτς, Ράσιτς και επικεντρώνεται πλέον στον αυριανό αγώνα (15:00) με την Ελλάδα, ο οποίος θα καθορίσει το τέταρτο και τελευταίο «εισιτήριο» για το προολυμπιακό τουρνουά.

«Αύριο έχουμε πολύ νωρίς, στις 15:00, ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι στην Ελλάδα, γι αυτό είπα στους παίκτες μου να έχουν ψηλά το κεφάλι και να δείξουν χαρακτήρα» τόνισε ο Ιβκοβιτς, που όσον αφορά τον αγώνα με τη Ρωσία υπογράμμισε:

«Συγχαρητήρια στη Ρωσία, ήταν καλύτερη κι άξιζε τη νίκη. Η διαφορά των 10 πόντων δεν είναι αντιπροσωπευτική της εικόνας του αγώνα, όμως ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε έχοντας τόσα λάθη που οδηγούσαν σε καλάθια των αντιπάλων. Πιστεύω πως οι παίκτες μου προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο, αλλά έπρεπε να έχουμε καλύτερο έλεγχο και περισσότερη συγκέντρωση.

Παίξαμε χωρίς σημαντικούς παίκτες, όπως ο Τέπιτς και ο Ράσιτς, που είναι πολύ σημαντικοί για μας και ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσουμε το ματς» τόνισε ο Ιβκοβιτς.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags