Facebook Pixel "O κόσμος θα με μάθει ξανά"
| 2011-09-18 09:03:00

"O κόσμος θα με μάθει ξανά"

"O κόσμος θα με μάθει ξανά"

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε για τη δεύτερη νίκη του Παναιτωλικού, τον Σάντος και το ...παρεξηγημένο στυλ του. 

"Είμαι χαρούμενος σήμερα. Είμαι χαρούμενος γιατί καταφέραμε να γυρίσουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ένα δύσκολο παιχνίδι πρέπει να πω, με καλό ποδόσφαιρο και σωστή νοοτροπία", είπε αρχικά στο sport24.gr για να συνεχίσει:

"Εμείς παίζουμε με τη μπάλα κάτω και το κύριο στοιχείο της ομάδας μας είναι η αγωνιστικότητα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα ματς".

"Θέλω να γνωρίζει ο κόσμος τον Χαριστέα"

Η αποστολή του Παναιτωλικού επέστρεψε στο Αγρίνιο με καράβι, οπότε είπαμε να "εκμεταλλευτούμε" το γεγονός και να ρωτήσουμε τον Άγγελο Χαριστέα, χαλαρό πλέον, να μας πει μέσα από την καρδιά του αν αισθάνεται πως έδωσε απαντήσεις την τελευταία εβδομάδα.

"Δεν έχω κόμπλεξ απέναντι τους. Δεν ασχολούμε με αυτά τα πράγματα. Η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Ήρθα στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για να παίξω μπάλα, πρώτα από όλα είναι η υγεία και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν", μας είπε αλλά επιμείναμε λίγο...

"Ο κόσμος στην Ελλάδα είχε να με δει δέκα χρόνια, η μόνη εικόνα μου ήταν από κάποια ματς με τον Άρη και την Εθνική Ελλάδας. Είχε δημιουργηθεί μία κακή εικόνα γύρω από το πρόσωπο μου, χωρίς να είναι δική μου ευθύνη.

Αισθάνομαι ότι παίζοντας κάθε Κυριακή στο γήπεδο θα τους αποδείξω ότι αξίζω κάτι παραπάνω. Πιστεύω άλλωστε στον εαυτό μου, αφού γύρισα στη χώρα που αγαπάω σε μία πολύ καλή ηλικία".

"Ο κύριος Σάντος ξέρει"

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε για το κεφάλαιο Εθνική Ελλάδα.

"Ο κ. Σάντος ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνει, κι εγώ δεν θα κάνω υποδείξεις σε κανένα. Απολαμβάνω τις στιγμές που ζω στην Ελλάδα και τον Παναιτωλικό και είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα και το επιθυμεί θα κοιτάξει και προς εμένα".

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags