Facebook Pixel Χάνουν ...Μπάλαζ και κερδίζει ο Μέγερι!
| 2011-09-18 13:45:00

Χάνουν ...Μπάλαζ και κερδίζει ο Μέγερι!

Χάνουν ...Μπάλαζ και κερδίζει ο Μέγερι!

Τα προσόντα του Μπάλαζ Μέγερι έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Βαλβέρδε και μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο σύντομα να τον δούμε κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός Ούγγρος τερματοφύλακας βρίσκεται από πέρσι στην ομάδα και ο Ισπανός τεχνικός παρακολουθεί την εξέλιξή του. Οι πληροφορίες από του Ρέντη, μάλιστα, αναφέρουν πως αν χρειαστεί να μείνει στον πάγκο ο Κονστάντσο, ο Μέγερι είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Ο Αργεντινός τερματοφύλακας αντιμετωπίζει προβλήματα το πρώτο διάστημα της παραμονής του στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όλοι. Τόσο σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας, όσο και οπαδών. Ο Δασκαλάκης δείχνει ακόμα μακριά από τον καλό του εαυτό, με αποτέλεσμα ο Ούγγρος να φλερτάρει με τη βασική 11άδα, αν δεν ανεβάσουν κατακόρυφα την απόδοσή τους οι Κονστάντσο και Δασκαλάκης.

Ο Βαλβέρδε πιστεύει στην αξία του νεαρού πορτιέρο, είναι ευχαριστημένος από την παρουσία του στου Ρέντη και ίσως δεν αργήσει η ώρα που θα του δώσει φανέλα βασικού σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags