Ο μεγάλος στόχος του Κουίνσι ήταν μέσω του Παναθηναϊκού να καταφέρει να επιστρέψει στην Εθνική Γκάνας. Δεν το έχει κρύψει, το έχει δηλώσει αρκετές φορές πως αυτός είναι ο μεγάλος του καημός. Και όπως όλα δείχνουν, ο Γκανέζος εξτρέμ είναι μια... ανάσα από την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ενόψει της αναμέτρησης με το Σουδάν στις 9 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, ο εκλέκτορας της Γκάνας, Γκόραν Στεπάνοβιτς μιλώντας στο gazzetta.gr αποκάλυψε την συνομιλία που είχε με τον Κουίνσι το βράδυ του Σαββάτου, στην οποία του ξεκαθάρισε ότι τον θέλει στην Εθνική, έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από τα πεπραγμένα του με την φανέλα του «τριφυλλιού».

«Παρακολούθησα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο. Ο Κουίνσι ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του γηπέδου. Με ικανοποίησε αρκετά η παρουσία του. Με εντυπωσίασε. Από εκείνον ξεκίνησε η φάση της ισοφάρισης. Τον παρακολουθώ εδώ και καιρό. Δεν ήταν μόνο το χθεσινό παιχνίδι. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κληθεί ξανά στην Εθνική. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται.» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής και συνέχισε σχετικά με τον διάλογο που είχε με τον 25χρονο εξτρέμ:

«Μετά το τέλος του παιχνιδιού μιλήσαμε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο. Του είπα πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνει. Είναι πολύ πιθανό να τον καλέσω. Είναι και κάποια πράγματα που πρέπει ακόμη να θέσουμε επί τάπητος. Θα ξαναμιλήσουμε για να τα ρυθμίσουμε. Δεν φτάνει μόνο να έχεις καλούς παίκτες στην Εθνική αλλά και καλό κλίμα. Μπορεί να κληθείς αλλά να μην είσαι ούτε στον πάγκο. Έτσι είναι η ομάδα και όλοι πρέπει να το αντιληφθούν για το καλό του συνόλου».

Πηγή: gazzetta.gr