Facebook Pixel "Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη!"
| 2011-09-19 15:00:00

"Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη!"

"Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη!"

Όλη την ευθύνη για την απογοητευτική πορεία της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας ανέλαβε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Στις σκέψεις μου, το κλειδί της επιτυχίας ήταν στη δεύτερη φάση του τουρνουά να αντιμετωπίσουμε τον τρίτο ή τον τέταρτο του άλλου ομίλου.  Αλλά παίξαμε με την Ισπανία. Βλέποντας το παιχνίδι ανάμεσα στη Γαλλία και τη Ρωσία θεώρησα ότι είχαμε εξασφαλίσει με τον τρόπο παιχνιδιού μας μια θέση στο προ-ολυμπιακό τουρνουά, αλλά δεν τα καταφέραμε", είπε αρχικά σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο "Ντούντα" και πρόσθεσε:

"Αυτή η ομάδα έχει χημεία, ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του. Άκουσα πάρα πολλά για την επιλογή των παικτών που έκανα, αλλά μην ξεχνάτε ότι η ομάδα έχει αγωνιστικό προφίλ το οποίο δουλεύει άψογα. Δεν τα λέω όλα αυτά, γιατί θέλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και τους παίκτες μου. Αν χρειαστεί θα αναλάβω εγώ όλη την ευθύνη για την εικόνα μας στο Ευρωμπάσκετ".

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους βοηθούς μου για τον χρόνο που ξοδεύουν όλα αυτά τα χρόνια για την Εθνική ομάδα. Κάνουμε την περισσότερη δουλειά και τις πιο πολλές φορές δυστυχώς αποτυγχάνουμε. Εξακολουθεί να υπάρχει μέλλον στο σέρβικο μπάσκετ, απλά δεν θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά στο Λονδίνο", κατέληξε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags