Η Sarah Jessica Parker είναι η γυναίκα που αναστάτωσε τη Νέα Υόρκη με τις στιλιστικές της επιλογές και έμαθε σε όλες τις γυναίκες πως girls, ανεξάρτητης ηλικίας, want to have fun. Μέσα από τη σειρά Sex and the city, το όνομα της έγινε συνώνυμοo της Μόδας. Μεγάλοι οίκοι υποκλίνονται μπροστά της και ψάχνουν σε κάθε στροφή την νέα
Sarah Jessica Parker: τώρα και σχεδιάστρια ρούχων
Sarah Jessica Parker και μέχρι τώρα φαίνεται πως δεν τα έχουν καταφέρει και ιδιαίτερα. Μια ειδηση όμως έρχεται να χαροποιήσει όσες τουλάχιστον λάτρεψαν και αντέγραψα ν την «Carrie Bradshaw», η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί πλέον με τη μόδα.
Πρόσφατα, «βαπτίστηκε» πρόεδρος και γενική διευθύντρια του δημιουργικού τμήματος του ιστορικού οίκου Halston, ενώ ανέλαβε και τον σχεδιασμό της κολεξιόν Halston Heritage και προετοιμάζει την κολεξιόν φθινόπωρο - χειμώνας 2011. Η Πατρίσια Φιλντ, προσωπική της Sarah, λέει πως η συνεργασία με τον οίκο Halston προέκυψε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας «Sex and the city 2».
Όταν οι υπεύθυνοι του οίκου, είδαν την Parker με ένα εντυπωσιακό λευκό ντραπέ φόρεμα μέχρι το γόνατο, στα εξώφυλλα των περιοδικών, αναγνώρισαν το δικό τους δημιούργημα αλλά της Sarah της πήγαινε πολύ. Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να την πλησιάσουν και να της αναθέσουν εξ ολοκλήρου την αναβίωση του οίκου τους.
Σε δημιουργικό επίπεδο ωστόσο, αποκαλύπτει ότι δεν σχεδιάζει η ίδια, αλλά: «Μπορεί να μη γνωρίζω την ορολογία ή να μην μπορώ να επισημάνω τα ακριβή υφάσματα, αλλά στο τέλος πάντα τα καταφέρνω», λέει η ηθοποιός, η όποια για αυτή την συνεργασία, πλαισιώνεται από έμπειρους σχεδιαστές που σκιτσάρουν με βάση τις οδηγίες της και στη συνέχεια εκείνη πραγματοποιεί τις σχετικές διορθώσεις.
Πηγή: newsday.gr